Keelpijn verzachten

Keelpijn wordt veroorzaakt doordat het gebied in de keel geïrriteerd is. De oorzaak van keelpijn kan heel onschuldig zijn. Je kunt bijvoorbeeld al last krijgen van je keel omdat je op een feestje op receptie was waar je je stem moest verheffen. Maar ook ten gevolge van een bacterie- of virusinfectie kun je keelpijn oplopen. Heeft u last van keelpijn, een zere keel of keelontsteking? Wij van VoedingssupplementenNederland.nl hebben een ruim assortiment aan zelfhulpgeneesmiddelen samengesteld die u helpen uw keelpijn te verzachten!

Strepsils en tabletten

In ons assortiment vindt u diverse strepsils en zuig- en keeltabletten. Deze bevatten dikwijls een pijnstillend middel, zoals Lidocaine en een langdurig inwerkend antsepticum of ontsmettingsmiddel. Strepsils en zuigtabletten zijn prettig in gebruik. In ons assortiment zijn strepsils in diverse smaken verkrijgbaar:

 

Tips!  Om keelpijn te verzachten kunt u veel thee of andere warme dranken drinken, drop of keelsnoepjes nemen waar u op kunt zuigen, waterijsjes of koude dranken drinken voor verlichting bij pijn, gorgelen met zout water, tijmthee, appelazijn of cayennepoeder, een stoombad nemen om de luchtwegen vrij te maken en uw keel warm houden en is het aan te raden veel rust te nemen omdat uw lichaam moet herstellen!

Snelle service en kwaliteitsproducten
Wij van Voedingssupplementen Nederland hechten veel waarde aan een snelle service en deskundig advies. Wij informeren u graag over de producten die wij aanbieden in onze webwinkel. Door u van deskundig advies te voorzien willen wij ervoor zorgen dat u het juiste product  kiest die het beste bij u en uw situatie past! U kunt te allen tijde contact met onze klantenservice opnemen.

Keelpijn verzachten? Koop direct zelfhulpgeneesmiddelen tegen keelpijn bij VoedingssupplementenNederland.nl!