orthomoleculaire voedingssupplementen JACOB-HOOY

naar het JACOB-HOOY assortiment


Populaire producten:
jacob-hooy amandelolie zoet 1000mljacob-hooy detox theezakjesjacob-hooy groene thee gunpowder 1000gramjacob-hooy hertshoornolie 500ml
Amandelolie zoetDetox theezakjesGroene thee gunpowderHertshoornolie

JACOB-HOOY

Jacob Hooy producten kopen!

Koop alle producten van Jacob Hooy met korting en profiteer van zeer snelle levering in Nederland en Belgie! De in 1722 geboren Jacob Hooy was de grondlegger van wat later Jacob Hooy & Co, sedert 1743 zou worden. In 1743 opende de toen 21 jarige Jacob een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuw markt. Hier is de verkoop begonnen met kruiden & specerijen, de rijke historie van dit bedrijf.
Jacob hechte veel waarde aan alles wat van natuurlijke oorsprong was en heeft altijd zijn belangstelling gehad vóór en kennis van; bloemen, planten, wortels, zaden en vruchten. De groothandel is gevestigd in Limmen en de nostalgische winkel nog steeds in Amsterdam ”oude kruidenpakhuis”. Jacob Hooy levert aan groot-en kleinhandels over de hele wereld en staat bekend om zijn kennis, vakmanschap en kwaliteit. In 1846 is het bedrijf overgenomen door Fam. Oldenboom. De naam Jacob Hooy is altijd gehandhaafd gebleven.
Jacob Hooy heeft zich gespecialiseerd in theeën, cosmetica, kruiden, specerijen, supplementen, oliën & vloeistoffen en de nieuwe lijn Raw & Pure Food.

Raw & pure food
Raw food: Raw food betekend ‘rauwe voeding’ Deze voeding is niet verhit geweest boven de 38-40 graden Celsius. Dit is geen dieet maar een biologische levensstijl die heel oud is. In de jaren 70 was Raw food onder de naam’ rauwkost’ in Europa erg populair. Bij Superfood gaat het om mineralen, vitaminen en aminozuren. Bij Raw food gaat het meer om het bereiden van eten.
Raw food bestaat uit: volwaardige, verse, onbewerkte, plantaardige voeding. Denk hierbij aan fruit, noten, zaden, gekiemde granen & bonen, algen zeewier en wilde planten. Ook rauwe vis zoals haring of koud gerookte zalm. Het is voedsel uit de natuur!!!
Je kunt al deze natuurlijke voedingsmiddelen gebruiken in smooties, shakes en je kunt er heerlijke recepten van maken. Maar ook als Lunch of tussendoortje zijn er veel mogelijkheden.

Product vragen
Vraag: Waar is de groene thee/gunpowder van Jacob Hooy afkomstig van?
Antwoord: groene thee/gunpowder is afkomstig van de theeplant camillia Sinsensis
Vraag: Heeft Jacob Hooy ook producten voor hooikoorts, zo ja, welke kunt u mij adviseren?
Antwoord: Ja, Jacob Hooy heeft HooyFree anti-pollen, HooyFree kruiden en HooyFree 3 mnd/kuur.
Vraag: Heeft Jacob Hooy ook massageolie producten? Zo ja, zijn die van natuurlijke oorsprong?
Antwoord: ja, De ingrediënten van The world’s finest oils zijn voor minstens 98 % van natuurlijke oorsprong en zijn over het algemeen geschikt voor dagelijks gebruik.
Vraag: Ik ben op zoek naar kruiden & specerijen waar knoflook in zit? Heeft Jacob Hooy die ook?
Antwoord: Ja, Jacob Hooy heeft meerdere producten; Knoflook granulaat fijn, Knoflook vlokken, Knoflook/peper met zout…;
Vraag: Is de jeugd lotion van Jacob Hooy ook vrij van kleur -en geurstoffen?
Antwoord: Jeugd lotion heeft natuurlijke ingrediënten en is vrij van: kleur- en geurstoffen parabenen en minerale olie.
Vraag: Ik ben op zoek naar een kruiden shampoo? Heeft Jacon Hooy die ook in hun assortiment?
Antwoord: ja, daarnaast heeft Jacob Hooy meerdere Jeugd lotionshampoos in haar assortiment,. Kijk voor meer producten eens op onze site. Bij vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen 0528-273013.


naar het JACOB-HOOY assortiment