orthomoleculaire voedingssupplementen HOLISAN

naar het HOLISAN assortiment


Populaire producten:
holisan ashwagandha 60vcapsholisan ferro smilin
Ashwagandha 60Ferro smilin

HOLISAN

Holisan producten kopen!

Wij verkopen alle Holisan producten met korting. Voordelige prijzen en veilig betalen. De volgende dag in huis (Nederland en Belgie) als u voor 20:30 besteld. Holisan Health Products B.V is opgericht in 1985 en is al meer dan 25 jaar ‘de’ Ayurveda specialist. Één van de bekendste importeurs en distributeurs in Ayurvedische kruidenpreparaten, huidverzorgingsproducten, kruidentheeën, massageolie, boeken, Ayurvedische muziek en ander artikelen.
Holisan heeft een breed assortiment van hoogwaardige producten, speciaal vervaardigd door gerenommeerde fabrieken in India. Deze producten worden uitsluitend geleverd aan artsen, apotheken en therapeuten in heel Europa. Daarnaast heeft Holisan ook producten voor consumenten. Zoals: Clark-preparaten, elektronische apparatuur en huidverzorgingsproducten. Deze zijn te verkrijgen in de winkel. Holisan heeft zich later uitgebreid met producten voor Yoga en voor schoonheidsspecialisten.

Wat is Ayurveda
Ayurveda is een eeuwenoude wetenschap, die van oorsprong uit India komt. Het vertaald zich als “kennis van het leven” Deze wetenschap gaat over gezondheid en levensenergie. Ayurveda is niet alleen een ingewikkelde vorm van natuurgeneeskunde, maar tegelijker tijd ook een gezondheidsleer die voor iedereen op eenvoudige wijze is toe te passen. Het komt steeds vaker voor in een modern en westers leven. Ayurveda producten bestaan uitsluitend uit natuurlijke bestanddelen, kruiden, planten, volgens een eeuwenoude, gedegen en betrouwbare traditie.

Holisan staat voor uitstekende kwaliteit
Holisan producten worden veelal vervaardigd door gerenommeerde fabrieken in India en voldoen aan de strenge Nederlandse eisen. Een onafhankelijke laboratorium voert zorgvuldige controles uit, alleen dan worden producten toegelaten. Holisan streeft naar een uitstekend product met een hoogwaardig kwaliteitsniveau. Daarnaast organiseert Holisan themalezingen, workshops en seminars over interessante onderwerpen. Deze zijn voor artsen, therapeuten, medische en paramedisch personeel, schoonheidsspecialisten en diëtisten. Dit word gegeven door een ervaren gastdocent.

Kwaliteitsgaranties.
Alle Holisan producten voldoen aan de strenge HACC eisen. Dat wil zeggen dat de kwaliteit van de producten gegarandeerd worden op gebied van voeding, voedingssupplementen en vitamines. Het procesbeheersingsplan HACCP is opgesteld volgens de Warenwet Hygiëne, Codex Alimentarius, Richtlijn 93/43/EEG. Alle apparatuur wordt geproduceerd volgens ISO 9001.
Holisan B.V werkt uitsluitend samen met fabrikanten die erkent zijn en volledig aan onze kwaliteitsnormen voldoen.

Holisan een uitstekend kwaliteitsproduct vanuit de natuurProduct vragen
Vraag: Zijn de producten van Holisan natuurlijk?
Antwoord: Bij producten van Holisan worden uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebruikt.
Vraag: Wat is de dagelijkse dosering van het product Ashwagandha 60 Vcaps van Holisan?
Antwoord: Ashwagandha 60 Vcaps dient u 2 maal daags 1 capsule in te nemen, met water.
Vraag: Ik zie op jullie site het product Gandali Taila 100ml staan, is dit een olie?
Antwoord: Ja, Gandali Taila een massageolie met uitzondering van het hoofd en kan ook plaatselijk worden toegepast. Is ook te verkrijgen in 250ml.
Vraag: Wat is Satva Tea 50g van Holisan voor een product en wanneer kan ik die het beste innemen?
Antwoord: Satva Tea is een thee met verschillende kruiden van eigen bodem. Denk hierbij aan: kervel, prei, brandnetel, tijm weegbree. Deze thee graag bij voorkeur na de maaltijd innemen.
Vraag: Omdat Holisan zo’n groot assortiment heeft kan ik een product niet vinden, wat moet of kan ik dan doen?
Antwoord: Als u een product zoekt of u heeft vragen, kunt u altijd contact opnemen met onze drogist 0528-273013. Wij helpen u graag.
Vraag: Als ik iets bestel, wanneer kan ik het dan in huis verwachten?
Antwoord: Voor Nederlandse en Belgische klanten geldt dat als u uw producten besteld voor 19:30 dan heeft u ze in 1-2 werkdagen in huis.


naar het HOLISAN assortiment