Hoest symptomen?

Hoesten is een natuurlijke wijze van het lichaam om de luchtwegen schoon te maken. Het slijm dat wordt opgehoest verwijdert rookdeeltjes, stof en slijm uit uw luchtpijp, keel of longen. Hoesten zonder dat er slijm vrijkomt wordt ook wel droge- of kriebelhoest genoemd. Hoesten is meestal onschuldig en gaat vaak vanzelf weer over. Wanneer u vaak en veel moet hoesten kan dit irritatie opleveren. Om het hoest symptomen te verlichten en te verminderen hebben wij van VoedingssupplementenNederland.nl een diverse assortiment aan zelfhulpgeneesmiddelen samengesteld.

Wat te doen tegen hoest

Er zijn zelf diverse dingen die u kunt doen tegen hoesten. Zo is het belangrijk dat u zorgt voor een schone lucht in uw woon- en werkomgeving en slecht geventileerde of rokerige ruimtes vermijd.
Stomen kan ervoor zorgen dat het vastzittende slijm los komt. Pas op met menthol, eucalyptus of kamille, deze kunnen het slijmvlies irriteren. Ook iets warms drinken als thee met honing of warme melk kan helpen om het slijm los te maken en kan voor verlichting zorgen. Wanneer u last heeft van een schrale keel, kan het prettig zijn om op een dropje te zuigen.

In ons assortiment vindt u diverse zelfhulpgeneesmiddelen die hoest kunnen verlichten. Wij hebben middelen voor vastzittende hoest, prikkelhoest en speciaal met een lekkere smaak voor kinderen.

Let op! Wanneer u langer dan drie weken hoest, u benauwd bent of een piepend geluid maakt bij het ademhalen, bloederig slijm ophoest of andere verschijnselen hebt waar u zich zorgen over maakt, overleg dan met uw huisarts.

Hoest verlichten

In onze webwinkel kunt u direct zelfhulpgeneesmiddelen tegen hoest bestellen. Wij hanteren lage verzendkosten vanuit een groot assortiment. Hierdoor kunnen wij uw bestelling snel bij u thuis afleveren. Onze producten worden discreet verpakt door heel Nederland geleverd. Heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze ervaren drogisten helpen u graag met advies op maat, zodat u altijd het juiste supplement in huis haalt!

Hoest direct verlichten met zelfhulpgeneesmiddelen van VoedingssupplementenNederland.nl