HG Leerverf zitmeubel primer 200ml

In prijs verlaagd! HG Leerverf zitmeubel primer 200ml

HG leerverf primer

Bent u van plan om uw leren meubelen te gaan verven, belangrijk is dan dat u HG leerverf primer gebruikt, dit product zorgt voor een goede hechting van de HG leerverf.

Hieronder volgt in het kort wat u nodig heeft voor het verven van uw leren meubels:

1) Ingeval u last heeft van beschadigingen zoals scheuren en krassen, dan is het aangeraden om dit te repareren voordat u beziggaat met verven. U bent hiervoor de HG leerraparateur nodig.

2) Om te zorgen voor een uitstekende hechting van de leerverf kunt u het beste gebruikmaken van de HG leerverf primer.

3) Tot slot bent u de HG leerverfkit nodig in uw gewenste kleur. 700ml is voldoende voor een 2-zits meubel. Mocht u extra verf nodig zijn dan raden wij aan om gebruik te maken van de HG leerverf 250ml.

Het verven van leer was nog nooit zo makkelijk al met de revolutionaire producten van HG. Voor de komst van deze producten, ging men meestal naar een stoffeerder en werd een gedeelte (ingeval dit mogelijk was) of het gehele meubel opnieuw voorzien van leer. Deze optie was niet alleen erg duur maar u was ook uw meubiliar een tijd kwijt.

Met de producten van HG is het mogelijk om al na 24 uur weer gebruik te kunnen maken van uw leren meubel. En de producten van HG geven niet alleen een nieuwe kleur maar HG leerverf geeft het leer ook weer meer flexibiliteit.HG

200ml

799510

8711577060701

1 dag

11 stuks

Voor 20:30 besteld, volgende werkdag in huis

Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Klanten geven ons een 9,2

100 dagen bedenktijd

Gecertificeerd drogist in dienst

65.000 artikelen op voorraad€ 8.10

€ 9.59Reviews
Geef uw beoordeling
HG Leerverf zitmeubel primer 200ml

HG Leerverf zitmeubel primer 200ml