Betavivo Haverhartjes

Betavivo haverhartjes kopen

Betavivo Haverhartjes is een nieuw product in ons assortiment dat al een tijdje op de markt is in binnen- en buitenland. De haverhartjes zijn knapperig en aangenaam om te eten. U voegt ze eenvoudig toe aan uw maaltijd en geven een lekkere extra bite aan een maaltijd. Onlangs zijn de haverhartjes opnieuw in de media gekomen vanwege een nieuw wetenschappelijk onderzoek waarbij de werking van de haverhartjes is aangetoond. De haverhartjes bevatten per dagelijkse portie, 3 gram betaglucaan en dit is dagelijkse hoeveelheid die nodig is voor verlaging van het bloedcholesterol en betaglucaan (uit haver) als onderdeel van de maaltijd draagt bij aan de vermindering van de bloedglucosestijging na die maaltijd.

Een doosje Betavivo Haverhartjes bevat 15 porties en u bent bij dagelijks gebruik, 2 doosjes nodig per maand. De meeste klanten bestellen 4 doosjes of meer voor gratis verzending.

Klik hier om naar het product te gaan Bloedcholesterol

Dat haver gezond is, is al heel lang bekend, maar waarschijnlijk weet niet iedereen dat het een positieve invloed heeft op het bloedcholesterol. Betavivo speelt hierop in met haverhartjes, deze bevatten per portie 3 gram betaglucaan en dit is meteen de dagelijkse hoeveelheid benodigd voor de verlaging van het bloedcholesterol. Verder bevorderen harvervezels de darmwerking. U dient de haverhartjes als onderdeel van uw maaltijd te maken voor het gewenste resultaat. Een hoog cholesterol-gehalte is een risicofactor bij de ontwikkeling van coronaire hartziekten.

 

Bloedsuikerspiegel

Betaglucaan uit haver als onderdeel van de maaltijd draagt bij aan de vermindering van de bloedglucosestijging na die maaltijd.

De Haverhartjes zijn lekker knapperig en aangenaam om te eten. Het risico op hart- en vaatziekten wordt deels bepaald door uw leefstijl, het is dus naast het eten van de haverhartjes belangrijk dat u er ook een gezonde levensstijl op na houd.

Klik hier om naar het product te gaan