orthomoleculaire voedingssupplementen HANOJU

naar het HANOJU assortiment


Populaire producten:
hanoju chia zaden 250 gramhanoju goji bessen zongedroogd 250 gramhanoju rode rijstgist extract 450 mghanoju spirulina 400mg premium pet flacon
Chia zadenGoji bessenRode rijstgist extractSpirulina 400mg

Hanoju

Hanoju supplementen kopen?

Wij verkopen alle Hanoju producten zeer voordelig en u profiteert van zeer snelle levering in Nederland en Belgie! Hanoju producten zijn natuurlijk en u koopt ze bij ons standaard met korting!

Onze voeding is de afgelopen jaren erg veranderd. Er zit namelijk niet overal meer de juiste hoeveelheid voedingsstoffen in die wij als mens nodig zijn om goed te functioneren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kant en klare maaltijden. Daarom heeft Hanoju biologische en Superfood producten ontwikkeld. Deze duurzame producten zijn van zuivere kwaliteit en bestaan uit zeer geconcentreerde extracten. Daarnaast gebruikt Hanoju voor zijn producten natuurlijke grondstoffen uit biologisch gecertificeerde teelt. Het motto van Hanoju is dan ook ‘Closest to nature’.
De producten van Hanoju staan bekend om zijn lekkere sappen, Bio-producten, Superfood, verschillende soorten paddenstoelen en gedroogde vruchten. Zijn vrij van: Conserveringsmiddelen, kleur- en geurstoffen en andere kunstmatige toevoegingen.

Biologisch
Biologische voedingsmiddelen voldoen aan bepaalde eisen op gebied van milieu, natuur en landschap, welzijn van dieren en productiemethoden. Het zijn 100 % natuurlijke producten afkomstig van dieren of planten.
  • - Zonder chemische bestrijdingsmiddelen, preventieve antibiotica en kunstmest.
  • - Vallen onder strenge controles van Skal.


Superfood
Dit zijn voedingsmiddelen met de juiste voedingswaarde en bezitten extra gezonde eigenschappen. Het bevat grote concentraties van vitaminen, mineralen, antioxidanten en aminozuren. Superfood is een verzamelnaam voor een reeks eetbare planten en vruchten die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen.
  • - Bevat hoge voedingswaarde.
  • - Vrij van pesticide, chemicaliën en (groei) hormonen.


Hanoju en keurmerken
In Nederland is de biologische productie in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Daarom is het van belang dat het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. De Europese overheid bepaald deze regels. De onafhankelijke organisatie Skal houd toezicht op biologische productie in Nederland. Dit doen ze doormiddel van inspectie en certificatie, dus of een bedrijf volgens de voorgeschreven regelgeving produceert. Dan pas mag een biologisch product, biologisch worden genoemd.

Product vragen
Vraag: Ik zag het product Bio Acai extract poeder staan, Wat is Acai eigenlijk?
Antwoord: Acai is een bes, inheems in Brazilie, Peru en Suriname. Het is een donkerblauw tot paarse vrucht en wordt gezien als een Superfruit! Vanwege haar hoge concentratie goede voedingsstoffen, waaronder vitaminen en mineralen.
Vraag: Kunnen vegetariërs ook de Bio Aloe Vera sap gebruiken?
Antwoord: Jazeker! Vegetariers en veganisten kunnen uitstekend bio aloe vera sap nuttigen, aangezien er geen dierlijke producten verwerkt zitten in dit product.
Vraag: Bevat de Alfa-Liponzuur ook kunstmatige toevoegingen?
Antwoord: Het product Alfa Liponzuur 400mg bevat geen kunstmatige toevoegingen. Enkel alfa liponzuur en cellulose voor de capsules.
Vraag: Ik ben op zoek naar een Co enzym Q10 supplement, heeft Hanoju die ook in haar assortiment?
Antwoord: Hanoju heeft 1 coenzym q10 in haar assortiment genaamd Co-enzym Q10 30mg
Vraag: Bevatten Paddenstoelen ook vitamines en mineralen?
Antwoord: Paddenstoelen zijn zeer rijk aan goede voedingsstoffen. De meeste paddestoelen bevatten zowel vitamines als mineralen. Overzicht paddenstoel producten.
Vraag: Heeft Hanoju alleen Gerstegras tabletten of ook in een andere vorm?
Antwoord: Hanoju heeft verschillende verse gerstegras producten. Zie gemalen gerstegras en biologische gerstegras.
Vraag: Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?
Antwoord: Als u wilt kunt u uw bestelling laten afleveren op een ander adres. Dus mocht u het pakket bij de buren, een vriend of op uw werk willen laten afleveren, dan is dat geen probleem. Wij verzenden daarnaast alle pakketten discreet, dus alleen u weet wat er in het pakket zit.
Vraag: Mijn bestelling is niet compleet binnen gekomen, wat moet ik nu doen?
Antwoord: Mocht een bestelling niet correct of compleet zijn afgeleverd, dan kunt u via onze contactp pagina ons even bellen of een email sturen.


naar het HANOJU assortiment