Haaruitval informatie

In de hedendaagse maatschappij is een goed verzorgt uiterlijk erg belangrijk, een mooie en glanzende bos haar speelt een grote factor hierin. Echter heeft niet iedereen dezelfde bos haar. Haar komt in vele soorten voor, van stug en dof haar tot glanzend en soepel haar.

Haaruitval

Veel mannen en vrouwen hebben echter last van haaruitval, dit kan veroorzaakt worden door een erfelijke factor of door het eten dat u binnen krijgt. Testosteron is de hoofdfactor waarom veel mensen vroeg kaal zijn of last hebben van haaruitval. Het eten van vers voedsel op dagelijkse basis kan haaruitval verminderen, omdat bepaald bewerkt eten hormonen kunnen bevatten.

Voedingssupplementen voor het haar

In onze webshop verkopen wij voedingssupplementen met verschillende doeleinden. Zo zijn er supplementen die de conditie van het haar verbeteren, door het haar te voorzien van aanvullende voedingsstoffen. Supplementen die de haargroei bevorderen, speciaal voor mensen met een dunne bos haar.

Tip. Heeft u last van haaruitval, bepaal dan voordat u een voedingssupplement aanschaft of het gaat om een erfelijke eigenschap of dat het een gevolg is van slechte voeding of stress. Dit is zeer belangrijk omdat in verband met een erfelijke eigenschap een supplement weinig invloed kan hebben op uw haarbos.