Glutenvrij brood

Omdat gluten in de meeste soorten granen voorkomen, mogen mensen met coeliakie die een glutenvrij dieet volgen, geen normaal brood eten. Omdat je een glutenvrij dieet je hele leven lang moet volgen, is het altijd een heel gepuzzel om de juiste producten te kiezen. VoedingssupplementenNederland.nl heeft een speciaal assortiment aan glutenvrije producten samengesteld, waaronder glutenvrij brood. Lekker als ontbijt, tijdens de lunch of gewoon als tussendoortje!

Waaruit bestaat glutenvrij brood?

Wanneer je een glutenvrij dieet volgt, kun je glutenvrij brood in plaats van gewoon brood eten. Glutenvrij brood kan gemaakt zijn van graansoorten die van nature glutenvrij zijn, zoals boekweit, rijst, quinoa, gierst of maïs. Ook sojameel, kastanjemeel en kikkererwten zijn van nature glutenvrij.
In onze webwinkel vind je brood dat gegarandeerd geen gluten bevat.

 

Tip: Doe het broodje van te voren even in de oven of een sneetje in het broodrooster, dat geeft het glutenvrije brood net even een lekkerdere twist!

Wilt u zelf glutenvrij brood bakken? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben diverse producten in onze webwinkel waarvan u heel eenvoudig zelf glutenvrij brood kunt bakken. Zoals:

 

Glutenvrij brood koopt u bij VoedingssupplementenNederland.nl

Wij van VoedingssupplementenNederland.nl hechten veel waarde aan het juist informeren van onze klanten zodat u niet voor onduidelijkheden komt te staan. Voor vragen of advies kunt u daarom altijd contact opnemen met onze gespecialiseerde drogisten. Wij kunnen u deskundig advies op maat geven over het gebruik van glutenvrij brood of andere glutenvrije producten. Wij streven naar een snelle service, waardoor u uw producten al binnen 1 tot 2 dagen in huis kunt verwachten!

Glutenvrij brood in heerlijke varianten bij VoedingssupplementenNederland.nl