Gerstegras

Gerstegras zijn de jonge kiemen uit het vroege groeistadium van de gersteplant en heeft een heerlijke, romige en frisse erwtensmaak. Gerstegras valt onder superfoods vanwege de hoge voedingswaarden en doordat het rijk is aan een tal van vitamines, mineralen, aminozuren en enzymen. Daarnaast bevat gerstegras veel minder calorieën dan de gerstegranen en is de voedingswaardebalans veel hoger. Benieuwd naar deze superfood? Bekijk hier ons complete gerstegras assortiment.

Gerstegras-, sap en poeder

Gerstegras is heel gemakkelijk te verwerken in veel verschillende gerechten. Door de romige en frisse smaak is het een echte smaakmaker. Zo is gerstegras een gezonde toevoeging aan een smoothie, shake, muesli of havermout maar kan er ook een gerstegrassap van worden gemaakt, door het op te lossen in water of vruchtensap! In onze webwinkel vindt je gerstegras in verschillende vormen en inhoudverpakkingen terug. Zo kun je onder meer kiezen voor:

 

Voor uw dagelijkse portie groente en vitamine en mineralen hebben wij een handige gerstegras shaker met 10 handige meeneemsticks. Zo kunt u waar u ook bent een heerlijk gerstegrassap maken!

Gerstegras kopen?

Wilt u gerstegras eens proberen? Dan kunt u het beste gerstegras online bestellen in onze webwinkel. Gerstegras is nog maar in weinig winkels verkrijgbaar en online in onze webwinkel vindt u gerstegras tegen een zeer scherpe prijs! U kunt zelf de keuze maken uit gerstegrassupplementen, poedervorm of korrels. Voor vragen of advies over gerstegras kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Gerstegras boordevol vitamines en mineralen koop je voordelig online in onze webwinkel!