Gaba

Gaba is een afkorting voor de stof Gamma-Aminoboterzuur en is een neurotransmitter. Dit is een van de 200 neurotransmitters die voorkomen in het menselijk lichaam. Gaba functioneert in het menselijk lichaam als een neurotransmitter en wordt nergens in zulke grote hoeveelheden aangetroffen als in de hersenen.

Verschillende soorten GABA voor een scherpe prijs

Het lichaam produceert GABA uit complexe koolhydraten. Voor de productie is het lichaam het aminozuur glutamine benodigd. Belangrijk om te weten is dat glutamine snel verloren gaat bij verhitting. Onderstaande producten kunnen daarom het beste zoveel mogelijk naturel gegeten worden.

Belangrijke natuurlijke bronnen zijn:

  • Amandelen
  • Bananen
  • Broccoli
  • Spinazie
  • Heilbot

Omdat u niet altijd voldoende van deze voeding binnen krijgt kunt u het gaba niveau in uw lichaam op pijl houden met de supplementen van VoedingssupplementenNederland.nl. Wij bieden het in verschillende vormen aan. U kunt gaba in capsules kopen die u met water of ander drinken door moet slikken. Houdt u hier niet van, dan kunt u ook kiezen voor de kauwtabletten van Vitakruid

Voor kwaliteit bestelt u bij VoedingssupplementenNederland.nl

Wilt u de zekerheid hebben dat u kwaliteitssupplementen in huis haalt en geen synthetische producten met kunstmatige toevoegingen? Dan bent u bij VoedingssupplementenNederland.nl aan het juiste adres. Wij zijn een eerlijke winkel die u wil helpen om uw doel te bereiken en te helpen u gezond te voelen. Daarom selecteren wij alleen de beste producten voor ons assortiment met de hoogste kwaliteit en zuiverheid.

Daar komt bij dat wij dit alles tegen hele scherpe prijzen aanbieden. Wij willen u graag helpen bij het vinden van de supplementen die u nodig heeft en geven in de webwinkel deskundig advies over onze producten. Als u daarna nog steeds niet precies weet wat u nodig heeft kunt u altijd naar de helpdesk bellen. Dan helpen wij u met advies op maat. Zo krijgt u precies het juiste pakket aan supplementen die nodig zijn voor uw situatie en doel.

Bestel uw gaba voordelig in onze webwinkel!