Fytotherapie middelen

Fytotherapie supplementen uit het assortiment van VoedingssupplementenNederland.nl zijn hoogwaardige, gestandaardiseerde, plantaardige middelen. Deze supplementen bevatten extracten van diverse planten. Dit betekend dat een geconcentreerde vorm van een plant, verkregen door het vermengen van verse of gedroogde plantdelen met een geschikt oplosmiddel zoals water of alcohol. Door deze extracten bevat het supplement de werkzame bestanddelen van de plant.

Wat is fytotherapie?

Fytotherapie is gebaseerd op het principe dat planten inhoudstoffen bevatten die effect hebben op mens en dier, en wanneer deze stoffen zorgvuldig worden toegepast een heilzame werking kunnen hebben. Bij fytotherapie wordt er uitgegaan van de biologische beschikbaarheid van inhoudsstoffen van natuurlijke planten. Hierdoor wordt er in fytotherapie supplementen gebruik gemaakt van de werkzame stoffen van de plant en wordt het niet verdund. Dit om het optimale effect te behouden.

Merken

In onze webwinkel vindt u diverse fytotherapie supplementen van de beste kwaliteit en zuiverheid. De supplementen zijn verkrijgbaar in diverse varianten. U heeft de keuze uit fytotherapie capsules en in vloeibare vorm. Wij bieden onder andere fytotherapie producten aan van merken als:

 

Kruiden bestellen

Wilt u fytotherapie supplementen bestelen? Dit kan heel eenvoudig en snel bij VoedingssupplementenNederland.nl. Bij ons profiteert u van een scherpe prijs-kwaliteitverhouding waardoor u nooit te veel voor uw producten betaalt. Wij leveren uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen discreet verpakt, bij u thuis! Wanneer u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Onze ervaren specialisten voorzien u graag van deskundig advies!

Fytotherapie producten met plantenextracten koopt u tegen een scherpe prijs bij VoedingssupplementenNederland.nl!