Elvitaal

naar


Populaire producten:
elvitaalelvitaalelvitaal
Gluco-msm-chronCaprylzuur 500mgD-Mannose 500mg

Elvitaal

Elvitaal producten online kopen!

Alle Elvitaal producten met korting! Betaal nooit de winkelprijs en profiteer van zeer snelle levering in Nederland en Belgie! Bent u op zoek naar een natuurlijke voedingssupplement? Ga dan voor Elvitaal producten. Deze supplementen bestaan veelal uit plantaardige en vegetarische capsules. Deze capsules komen uit een natuurlijke plantenvezel, cellulose. Daarom zijn de capsules van Elvitaal uitstekend geschikt voor vegetariërs en veganisten, met uitzondering van alle oliecapsules. Deze zijn niet vegetarisch. Bij Elvitaal gebruikt men zo min mogelijk vulstoffen, mocht dit wel zo zijn dan gebruikt men cellulose.

Kwaliteitsproducten
Zoals hiervoor al is aangegeven, doet Elvitaal veel met natuurlijke voedingsstoffen. Daarnaast besteden zei ook veel aandacht aan kwaliteit en veiligheid. Zo worden alle producten onderworpen aan strenge veiligheidseisen en controles. Het assortiment voedingssupplementen van Elvitaal voldoen aan alle Europese regelgeving. Daarnaast vind de producten van de supplementen plaats volgens GMP standaard. Ook doet Elvitaal veel onderzoek om haar bestaande producten te verbeteren en nieuwe producten de ontdekken en te testen op hun werking.
Daarnaast gebruikt Elvitaal liever geen onnatuurlijke stoffen zoals chemische hulpstoffen en allergenen. De voedingssupplementen in Natuurlijke lijn van Elvitaal zijn daarom vrij van allergenen, bevatten geen synthetische hulp- en vulstoffen en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit kan gezegd worden van bijna alle voedingssupplementen in het grote assortiment van Elvitaal, daarbij moet gezegd worden dat in de loop van 2012 alle producten hiertoe zullen behoren.

Product vragen
Vraag: Zijn de Proteïnen van Elvitaal ook plantaardig? En in welke smaken zijn ze te verkrijgen?
Antwoord: Elvitaal heeft Pea proteïne vanille en Pea proteïne chocolade. Ze zijn geheel plantaardig en bevat geen melk, gluten of cholesterol.
Vraag: Zit erin het product SeniorMAX 50+ Multi ook een vorm van Q10? Zo ja welke?
Antwoord: Nee, Deze is niet toegevoegd aan SeniorMAX 50+ Multi, wel heeft Elvitaal Q10 producten die er prima bij gebruikt kunnen worden. Zie het assortiment of neem contact op met onze drogist 0528-273013.
Vraag: Hoe kan ik het beste Caprylzuur van Elvitaal gaan gebruiken?
Antwoord:De aanbevolen dosering van Caprylzuur van Elvitaal is 2 maal daags 1 capsule.
Vraag: Bevat het product JUMBOO’s kindermulti ook zoetstoffen?
Antwoord: Ja het product JUMBOO’s kindermulti is gezoet met Stevia
Vraag: Kan ik ook het product Vitamine K2+D3 van Vitaal gebruiken bij mijn dochtertje van 4 jaar oud?
Antwoord: Het product Vitamine K2+D3 bevat hoeveelheden Vitamine D die uitsluitend geschikt zijn voor kinderen van 1 t/m 6 jaar.
Vraag: Ik zou eigenlijk wat meer informatie willen over het product Serrapeptase van Elvitaal, waar kan ik nu terecht?
Antwoord: U kunt ons altijd bellen onder het nummer 0528-273013 of mailen info@voedingssupplementennederland.nl met vragen over producten, in dit geval Serrapeptase van Elvitaal
Vraag: Als ik een product bestel heb bij jullie, hoelang duurt het dan voordat ik mijn pakket in huis heb?
Antwoord: Als u bij ons voedingssupplementen of andere producten besteld, heeft u deze de volgende dag in huis (m.u.v. zondagen en feestdagen).naar

Voedingssupplementen Nederland