Eiwitdieet

Bent u op zoek naar de juiste eiwitten om te gebruiken bij uw dieet? De eiwitdieet producten in deze categorie zijn een uitstekende keus voor uw dieet. Het eiwitdieet ondersteunt jou bij het behalen van jou doelen.

Wilt u advies over een eiwitdieet?

Voedingssupplementen Nederland weet dat u als klant niet altijd op de hoogte kunt zijn van producten. Daarom geven wij u graag persoonlijk advies over de verschillende eiwit producten die wij verkopen. Twijfelt u over of een product bij u en uw dieet past, bel of email ons dan gerust. Onze deskundige kan u dan persoonlijk advies geven en mogelijk enkele producten aanbevelen.

De 4 fases van het eiwitdieet

Fase 1

Deze fase wordt minimaal 1-2 weken gevolgd en maximaal 2 maanden. Velen zien deze fase als de zwaarste fase van de vier. Hierbij wordt de inname van koolhydraten praktisch stopgezet. Wanneer 50%-60% van het streefgewicht is behaald wordt de stap naar fase 2 gemaakt.

Fase 2

In fase 2 werkt u naar 80% van het streefgewicht. Je blijft hier zo lang in zitten als nodig is. In deze fase neemt de intensiteit van het gebruik van de producten met de eiwitten af. Deze worden langzaam vervangen met andere natuurlijke producten.

Fase 3

In de derde fase van het eiwitdieet wordt de inname van koolhydraten weer gestart. Dit moet stapsgewijs plaats vinden om het lichaam weer te laten wennen aan koolhydraten.

Fase 4

In de laatste fase is het zaak om de juiste balans te vinden in uw voedingspatroon. Uiteraard mogen er uitschieters bij zitten, maar hier zal een balansdag tegenover moeten staan.

De beste producten bij VoedingssupplementenNederland.nl

De producten van VoedingssupplementenNederland zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt van natuurlijke grondstoffen. U kunt deze producten gebruiken bij een verantwoord en gezond dieet.