De ‘R’ in de maand
Een goede conditie en een goede weerstand helpen.

De dagen worden korter en de herfst nadert. In de herfst en in de winter krijgen we sneller last van een virus dat we hebben opgelopen. We brengen meer tijd binnen door, er wordt meer geniest en gesnotterd. Het kan zelfs zijn dat je ziek wordt. Griep of verkoudheid komen in deze periode vaker voor. Wanneer je voldoende vitaminen binnen hebt gekregen, zul je merken dat je sneller weer op knapt na het ziek zijn. Een goede conditie en een goede weerstand dragen bij aan een snel herstel na ziekte of verkoudheid.

Wintermaanden

Voor veel mensen wordt de weerstand minder in de wintermaanden. Er zijn ook kinderen, ouderen en volwassenen die gedurende het gehele jaar mee te maken hebben met een verlaagde weerstand. Vanwege bijvoorbeeld een chronische aandoening. Gezond eten en gezond leven kan helpen, maar toch is dat niet altijd voldoende. Multivitaminen kunnen een handje helpen.

Voedingssupplementen Nederland heeft een breed assortiment met multivitaminen die perfect aansluiten op jouw levensstijl.

Ik vertel je graag over verschillende multivitamines in de volgende blog. Blijf op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief en ons te volgen op social media.

Groet,

Ellen Kruize

Apothekersassistent en content manager voor Voedingssupplementen Nederland