voedingssupplementen Davitamon

Ga naar alle Davitamon producten!


Populaire producten:
davitamon b complex fortedavitamon vitamin D 50+davitamon vitamine d aquosum
B complex forteVitamine d50+Vitamine d aquosum

Davitamon

Ik welk levensfase je ook zit. Vitamines en mineralen zijn elke dag weer nodig om gezond te leven. Ze zorgen ervoor dat een tal van processen goed blijven verlopen in je lichaam. Soms lukt het niet om naast gezonde voeding voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Davitamon helpt je graag! Wij hebben vitamineproducten die je net iets meer ondersteuning geeft. Davitamon heeft voor iedere doelgroep jong en oud specifieke producten die afgestemd zijn op de levensfase waar je in zit.

Geschiedenis

Davitamon is in 1928 begonnen met het ontwikkelen van vitamine producten en is nu al meer dan 80 jaar een specialist in vitaminen. De naam Davitamon is ontstaan uit de volgende afkortingen: Vitamine AD is DA, vita betekend leven en on komt van “Organon” dat is het bedrijf waar Davitamon mee startte. Davitamon AD en Davitamon 5 waren de eerste producten die op de markt kwamen.

Davitamon! net iets meer aandacht

Productieveiligheid en de kwaliteit van onze producten vinden wij erg belangrijk. We besteden daarom veel aandacht aan de selectie van grondstoffen. Door een minimale hoeveelheid hulpstoffen toe te voegen aan onze producten kunnen wij de houdbaarheid garanderen en bederven voorkomen op grond van voedselveiligheid. Davitamon producten zijn voorzien van een E-nummer. Veilige toevoegingen krijgen van de overheid dit nummer en dat geeft aan dat ze gecontroleerd en veilig bevonden zijn.

Waarom Davitamon?

Davitamon is een Nederlands bedrijf en weet hierdoor dat Nederlanders kwaliteit verwachten voor een lage prijs. Hier speelt Davitamon al heel lang op in door producten te leveren met uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast heeft Davitamon voor ieder wat wils.

Product vragen
Vraag: Welke producten van Davitamon verkopen jullie?
Antwoord: Wij verkopen in onze webshop alle producten die Davitamon verkoopt, dus het hele assortiment!
Vraag: Welke producten heeft Davitamon voor vrouwen die zwanger zijn?
Antwoord: Davitamon heeft haar assortiment ingedeeld in doelgroepen waaronder “zwanger”. De volgende producten behoren in deze groep: Femfit & Mama producten: “Mama”, “Mama plus”, en “Omega-3 Visolie”.
Vraag: Zit er in Davitamon Compleet Mama ook foliumzuur?
Antwoord: In het product “Compleet Mama zit 400mg foliumzuur.
Vraag: Heeft Davitamon ook een voedingssupplement voor meer energie, zo ja? Welke raad u mij aan?
Antwoord: Ja, Davitamon levert een product “energie kauwtabletten. Dit is een product met vitamine b12, wat moeheid en vermoeidheid vermindert.
Vraag: Wat voor vormen inname heeft Davitamon?
Antwoord: Davitamon heeft naast tabletten en capsules ook kauwtabletten, speciaal voor mensen die een hekel hebben aan het doorslikken van pillen. Bovendien hebben de kauwtabletten een aangename smaak. Producten voor kinderen zijn meestal uitgevoerd in kauwtabletten.
Vraag: Ik ben op zoek naar een voedingssupplementen voor ouderen heeft Davitamon dat?
Antwoord: Davitamon heeft speciaal voor ouderen een aparte categorie producten: Actifit producten: Actifit 50+, Actifit 50+ zuigtablet, Actifit 50+ plus Omega-3 Visolie, Actifit 65+ en Actifit 65+ plus Omega-3 Visolie. En de D 50+.
Ik zou graag nog andere merken bij u willen bestellen is dat een probleem?
Antwoord: Geen enkel probleem, u bepaald zelf wat u besteld. U heeft de keuze uit 20000 producten van ongeveer 130 A-merken.
Als ik de producten bij u bestel, hoelang is dan de levertijd?
Antwoord: Producten besteld op werkdagen, worden binnen 1-3 werkdagen bij u thuisbezorgd. Al onze pakketten worden discreet verpakt!


Ga naar alle Davitamon producten!