Davitamon

Het is voor u natuurlijk het allerbelangrijkste dat uw kind gezond is en zich goed voelt. Hierbij is het belangrijk dat uw kind alle benodigde vitamines en mineralen binnenkrijgt die hij/zij nodig heeft. Vooral omdat kinderen nog vol in de groei en ontwikkeling zitten. Daarom heeft VoedingssupplementenNederland.nl een ruim assortiment met Davitamon supplementen samengesteld speciaal voor kinderen. Davitamon heeft deze vitamines volledig afgesteld op de behoefte van het lichaam van uw kind. Davitamon is een betrouwbaar merk dat zich sterk gevestigd heeft in de Nederlandse markt.

Alles wat uw kind nodig heeft

In de webwinkel van VoedingssupplementenNederland.nl treft u vele soorten multivitaminen van Davitamon. De vitamines zijn uitvoerig getest op veiligheid en werking en zijn volledig veilig voor uw kind. Omdat veel kinderen het vervelend vinden om pillen in zijn geheel door te slikken heeft Davitamon de multivitamines verwerkt in kauwtabletten. Deze kunnen gewoon door het kind fijn gekauwd worden. De kauwtabletten hebben vele soorten lekkere smaken waardoor uw kind met plezier zijn dagelijkse vitamines inneemt. Zo heeft u keuze uit de smaken:

  • Banaan
  • Aardbei
  • Framboos
  • Multifruit

Naast de kauwtabletten heeft Davitamon ook nog vitamine in vloeibare vorm. Hierbij heeft u een flesje van 100 ml. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Kies voor VoedingssupplementenNederland.nl

Bij VoedingssupplementenNederland.nl profiteert u altijd van de scherpste prijzen. U kunt eenvoudig in onze webwinkel bestellen en betalen met iDEAL, Paypal of overschrijving op rekening. Wij bezorgen uw bestelling vervolgens zo snel mogelijk bij u thuis. Levering van uw bestelling is mogelijk in heel Nederland en België. Heeft u voor meer dan €50,- besteld? Dan zijn de verzendkosten volledig GRATIS (België Gratis verzending vanaf €75,-)!

Bestel uw Davitamon voordelig bij VoedingssupplementenNederland.nl