orthomoleculaire voedingssupplementen DAGRAVIT

naar het DAGRAVIT assortiment


Populaire producten:
dagravit kids nijntje vitamine d druppelsdagravit vitaal 50+ 60st
Kids nijntje vitamine dVitaal 50+

DAGRAVIT

Dagravit online kopen!

Wij ons koopt u alle Dagravit producten met korting. Onze webshop is overzichtelijk en eenvoudig te besturen. Profiteer van zeer snelle levering in Nederland en Belgie! Een gezonde voeding wil iedereen, maar door alle drukte lukt het ons niet altijd om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Toch zijn deze voedingsstoffen belangrijk voor ons lichaam. Ze zorgen ervoor dat een tal van processen goed blijven verlopen in je lichaam en dat je je goed blijft voelen. Daarom heeft Dagravit supplementen ontwikkeld die je net iets meer ondersteuning geeft naast je dagelijkse gezonde voeding. Dagravit heeft voor iedere doelgroep jong en oud specifieke producten die afgestemd zijn op de levensfase waar in je zit.
Zo heeft Dagravit een speciaal product voor Mama & Baby. Deze is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zwanger willen worden en de baby producten zijn geschikt voor de leeftijd van 0-4 jaar.
De producten van Kids zijn afgestemd op de levensjaren van het kind, zo heeft Dagravit voor elke leeftijd en ontwikkeling een speciaal product voor kinderen. Van 4-12 jaar.
Naarmate wij ouder worden, verandert ons lichaam. De behoefde aan vitaminen en mineralen veranderd naarmate je ouder word. En daarom heeft Dagravit producten ontwikkel die speciaal zijn samengesteld voor volwassenen en Senioren.

Dagravit heeft natuurlijke supplementen!
Het leveren van natuurlijke voedingssupplementen is erg belangrijk voor DAGRAVIT. Een supplement die zo dicht mogelijk bij de natuur staat, staat daarmee ook het dichtst bij de mens. DAGRAVIT is daarom altijd op zoek naar de beste natuurlijke supplementen en probeert deze dan ook zo goed mogelijk te conserveren. Voedingssupplementen van DAGRAVIT bevatten bijvoorbeeld voornamelijk vitamines in hun meest actieve vorm en mineralen in natuurlijke, organische verbindingen die makkelijk door het lichaam opgenomen kunnen worden. Precies zoals deze ook in de natuur voorkomen.

Product vragen
Vraag: Wat voor een vorm foliumzuur zit erin het product Mama & Baby van Dagravit?
Antwoord: Dagravit mama en baby bevat een normale vorm van foliumzuur 400mcg.
Vraag: Zijn de Kids Nijntje vitamine D druppels ook te verkrijgen in tabletvorm?
Antwoord: Dagravit Kids Nijntje is er zowel in druppel als in tablet vorm.
Vraag: Zijn er DAGRAVIT producten voor kinderen?
Antwoord: Jazeker! Dagravit heeft een serie kinder producten in haar assortiment. Deze zijn laag gedoseerd en zijn meestal uitgevoerd in druppels of een aangenaam smakende tablet.
Vraag: Welke Omega-vetzuren zitten erin Vitentials Olie & Vetten van Dagravit?
Antwoord: Vitentials olie en vetten bevat zowel omega 3 als 6 als 9. In e goed opneembare vormen EPA en DHA. Een goed en gezond alternatief voor vis.
Vraag: Heeft Dagravit ook een hoog gedoseerde Multivitamine voor volwassenen? Zo ja, welke raad u mij aan?
Antwoord: De productlijn vitaal is een multivitamine voor volwassen mensen en bevat veel belangrijke vitaminen en mineralen.
Vraag: Ik ben 63 jaar en ben op zoek naar een complete Multivitamine & mineralen supplement? Heeft Dagravit die ook voor ouderen?
Antwoord: Dan heeft Dagravit vitaal 60+ in haar assortiment. Dit is een product speciaal samengesteld naar de behoeften van 60 plussers.
Vraag: Hebben jullie alle producten van Dagravit in het assortiment?
Antwoord: Van alle merken die wij verkopen, leveren wij het gehele assortiment, zo ook van Dagravit. Kunt u toch een product niet vinden, dan kunt u ons altijd even bellen.
Vraag: Als ik een vraag heb over producten van Dagravit, bij wie zou ik dan terecht kunnen voor advies?
Antwoord: U kunt ons te allen tijde bellen voor persoonlijke en product gerelateerde vragen: 0528-273013 of email naar: info@voedingssupplementennederland.nl


naar het DAGRAVIT assortiment