Chlorella

Bestel uw chlorella voordelig bij Voedingssupplementen Nederland

Chlorella is een natuurlijke en rijke bron van vele voedingsstoffen, zo bevat chlorella: vitaminen, mineralen, aminozuren en chlorofyl. Chlorella wordt gezien als een echt Superfood, een superfood moet volgens officiele regels meer dan 12 verschillende soorten voedingsstoffen bevatten om de naam Superfood te mogen dragen.

De populariteit die chlorella tegenwoordig heeft in Europa komt oorspronkelijk uit Azie. Hier wordt chlorella al heel lang gebruikt als natuurlijke bron van goede stoffen. Echter is de laatste jaren deze populaireit overgewaaid naar Europe en andere werelddelen.

Besteld voor 20:30, morgen in huis!

Chlorella poeder

Chlorella poeder heeft het voordeel dat het gemakkelijk gecombineerd kan worden met voeding. Zo kunt u chlorella poeder toevoegen aan een salade, combineren met een maaltijd of lekkere gezonde smoothies maken.

Chlorella poeder producten: overzicht Chlorella poeder

Chlorella tabletten

Chlorella tabletten zijn gemakkelijk mee te nemen en kunnen dienen als een natuurlijke vervanger voor een multivitamine. Wij verkopen grote bulk verpakkingen met 2500 tabletten van Hanoju!

Chlorella tabletten: overzicht Chlorella tabletten

Chlorella tabletten kopen

Bij Voedingssupplementen verkopen wij veel chlorella tabletten, waaronder grote bulkverpakkingen met 1000 en 2500 chlorella tabletten. Dit is veruit het voordeligst per tablet. Uiteraard hebben wij ook kleinere verpakkingen te koop.

Bulkverpakkingen van Hanoju:

Vandaag besteld voor 20:30 morgen in huis! 

Chlorella poeder kopen

Chlorella poeder verkopen wij in verpakkingen van 125 gram tot 1000 gram. Hanoju  is veruit ons best verkopende merk in Chlorella, de producten zijn 100% natuurlijk, zonder toevoegingen en hulpstoffen.

Vandaag besteld voor 20:30 morgen in huis!

Hanoju – groot in Superfoods

Hanoju logo

Hanoju is een merk dat erg bekend is doordat het 100% natuurlijke producten levert, waaronder veel superfoods in kleine en in bulk verpakkingen. Zeer voordelig geprijsd, zonder hulpstoffen en toevoegingen.