Chiazaad

De Chia plant is oorspronkelijk afkomstig uit Midden Amerika en wordt al eeuwen gebruikt vanwege de goede eigenschappen van het zaad. Chiazaad heeft inmiddels zijn intrede gemaakt in veel verschillende landen en culturen en wordt ook in Nederland steeds bekender en populairder! Chiazaad behoort tot de zogenaamde ‘superfoods’ omdat de zaden bijzonder rijk zijn aan calcium, ijzer, magnesium, omega’s en vezels. Hierdoor past Chiazaad perfect in een gevarieerd voedingspatroon.

Chiazaad in brood, yoghurt en smoothies

Chiazaad heeft een neutrale, krokante smaak en is 100% zuiver. U kunt de ze zaden gebruiken in yoghurt, smoothies, havermout, muesli en dergelijke, maar geven ook uw salade een knapperige ‘bite’! Wanneer u zelf brood wilt bakken, kunt u Chiazaad toevoegen aan het brooddeeg. Gebruik hiervoor 5% Chiazaad van de hoeveelheid meel.
In het assortiment van VoedingssupplementenNederland.nl kunt u kiezen voor verschillende hoeveelheden in diverse verpakkingen. Zo hebben wij onder andere in ons assortiment:

Hoge kwaliteit en snelle service

Bij VoedingssupplementenNederland.nl bent u verzekerd van producten van alleen de beste kwaliteit en de hoogste zuiverheid. Wij hanteren een snelle service, waardoor u uw Chiazaad binnen enkele werkdagen in huis kunt verwachten. Wilt u graag aanvullende informatie ontvangen over Chiazaad? Neem dan contact op met onze medewerkers  van de klantenservice. Zij voorzien u graag van passend advies!

100% natuurlijke Chiazaad koopt u direct online bij VoedingssupplementenNederland.nl!