Cacao nibs

Cacao is een superfood die erg geliefd is vanwege haar pure chocolade smaak en optimale samenstelling van diverse vitaminen, mineralen en belangrijke enzymen. Cacao nibs zijn kleine, harde brokjes rauwe cacao die qua formaat iets groter zijn dan hagelslag. De cacao nibs komen van biologisch geteelde cacaobonen en zijn zongedroogd. Het belangrijkste verschil met doorgaans chocolade of cacao is dat rauwe cacao nibs niet zijn verhit boven temperaturen van 38 tot 40 graden en hierdoor alle belangrijke voedingsstoffen zijn behouden. Ook bevatten cacao nibs geen melk en suiker! Hierdoor vallen rauwe cacao nibs onder de categorie ‘healthy’ superfoods!

Cacao nibs verwerken in je gerechten

Het voordeel van cacao nibs is dat deze heel eenvoudig te verwerken zijn in diverse gerechten en smoothies! Cacao nibs kun je verwerken in ontbijtgerechten door ze door de smoothies, yoghurt of op een pannenkoek te strooien. Ook kunnen de cacao nibs worden gestampt om ze als broodbeleg op brood te kunnen gebruiken. Een gezonde vervanger van een broodje hagelslag!
Rauwe cacao is in onze webwinkel in verschillende varianten verkrijgbaar zoals:

 

Cacao nibs snel in huis!

Wilt u cacao nibs bestellen? Dat kan heel veilig en eenvoudig bij VoedingssupplementenNederland.nl. Bij VoedingssupplementenNederland.nl streven wij naar een goede en snelle service. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst kunt u uw cacao nibs binnen enkele werkdagen in huis verwachten! Zo kunt u direct aan de slag met deze heerlijke raw food! Voor aanvullende informatie of advies kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice.

Cacao nibs biologisch geteeld koopt u bij VoedingssupplementenNederland.nl!