Informatie

Bonusan

Bonusan is een leverancier van hoogwaardige producten zoals multivitamines. Bonusan voedingssupplementen koopt u hier voordelig met korting. Bestel vandaag uw producten voor 20:30 en u heeft uw producten morgen al in huis (Nederland en Belgie). Bonusan besteed veel tijd aan onderzoek en kwaliteit. Enkele bekende producten zijn: darmo care pro, multi vital forte, magnesium, vitamine C en infantis. Bonusan heeft een eigen onderzoeksafdeling en wetenschappers in dienst, wat nieuwe inzichten en methoden oplevert. Al deze kennis wordt verwerkt in de producten van Bonusan. Naast orthomoleculaire supplementen, levert Bonusan ook fytotherapeutische producten.

Waar is Bonusan te koop?

In onze online webshop verkopen wij het assoriment van Bonusan dat vele honderden producten omvat. Wij verkopen multivitamine, multi pro actief producten, vitamine D, het topsport assortiment (NZVT), darmocare pro, multi vital forte, magnesium, vitamine C, darmocare infantis en nog vele andere producten. De meeste producten zijn er in poedervorm, tabletten en capsules, waarbij de tabletten gecoat zijn, zodat deze gemakkelijk zijn in te nemen. Als u Bonusan producten in onze webshop koopt, bent u verzekerd van snelle levering. Voor 20:30 besteld is morgen in huis! Verder leveren wij alle bestellingen discreet af.

Bonusan staat voor kwaliteit en veiligheid

Bonusan produceert al haar producten onder eigen dak en heeft het gehele productieproces in handen, van grondstof tot eindproduct. Bonusan heeft zo zicht en controle op alle aspecten, waardoor zij zowel kwaliteit als zuiverheid van haar producten kan garanderen.

Bonusan en de professionele markt

Bonusan levert voornamelijk aan professionals, vandaar dat u de producten van dit merk niet veel tegenkomt in de winkel. Bonusan is in het bezit van de HACCP-norm. Dit wil zeggen dat zij voldoet aan de hoogste eisen aangaande voedselveiligheid en de hoogste kwaliteit producten levert. Uitgebreide kwaliteitssystemen worden gehanteerd, om de productie van de middelen op elk willekeurig moment in de gaten te houden en zo nodig te corrigeren.

Bonusan staat voor kwaliteit en veiligheid

Bonusan produceert al haar producten onder eigen dak en heeft het gehele productieproces in handen, van grondstof tot eindproduct. Bonusan heeft zo zicht en controle op alle aspecten, waardoor zij zowel kwaliteit als zuiverheid van haar producten kan garanderen.

Ervaringen

Bonusan is een merk dat zich richt op de professionele markt. Het wordt veel voorgeschreven door therapeuten en dus moeten de producten van de hoogste kwaliteit zijn. In onze webshop verkopen veel Bonusan en hebben tot nu toe nog geen klanten gehad met negatieve ervaringen. In tegendeel, de meeste klanten zijn erg tespreken, laten van tijd tot tijd postieve ervaringen achter in de vorm van reviews. Daarnaast zien wij als webshop dat veel klanten keer op keer voor dezelfde Bonusan producten gaan, in onze ogen is dit een teken dat de klant zeer tevreden is over deze producten.

Klantbeoordeling webshop

Onze webshop krijgt een hoge Kiyoh beoordeling, wat inhoud dat de klanten erg tevreden zijn over onze dienstverlening. Wij leveren onze producten discreet en goed verpakt en leveren al de volgende dag uit (muv zondag). Wij zien onze klanten graag tevreden en hebben dan ook veel terugkerende klanten. Neem gerust een kijkje in onze webshop en ingeval u vragen heeft, horen wij dit graag!

Multivitamine
Bonusan Multivitamine
Vitaminen
Bonusan Vitaminen
Omega
Bonusan Omega
Probiotica
Bonusan Probiotica
Sport
Bonusan Sport