Defisan Bonusan 30ml

In prijs verlaagd! Defisan Bonusan 30ml

Op voorraad

Defisan 30ml - Bonusan

Defisan is een product samengesteld aan de hand van jarenlange ervaring op het gebied van kruidentincturen. Het bevat 6 bekende en veelgebruikte extracten van natuurlijke kruiden. Door de verscheidenheid aan kruiden bevat het product veel goede voedingsstoffen.

Defisan bevat de optimale verhoudingen tussen de kruiden, op zo'n manier dat de kruiden elkaars werking bevorderen en het doel van dit product realiseren. Het gaat hier om een complex, waarbij de verhoudingen tussen de kruiden vooraf vastliggen en u hier geen rekening mee dient te houden, zoals u dit wel moet doen bij gebruik van meerdere afzonderlijke producten.

Ingredienten van Defisan

Druppels, per 100 ml

  • -Echinacea purpurea 50 ml
  • -Baptisia tinctoria (1:103) 20 ml
  • -Tropaeolum majus 10 ml
  • -Urtica urens 10 ml
  • -Betula pubescens (1:101) 10 ml
  • -alcoholgehalte 64% (v/v)

Aanbevolen dosering

De doseringen voor dit product zijn leeftijdsgerelateerd. Hieronder vind u een overzicht per leeftijdsgroep. Belangrijk dat u zich hieraan houd, voordat kinderen uit de eerste groep, zijn erg gevoelig voor een te hoge dosering ivm alcohol.

Kinderen vanaf 1/2 - 3 jaar: 3 maal daags 3 tot 5 druppels. Kinderen van 3 - 6 jaar: 3 maal daags 5 tot 10 druppels. Kinderen van 6 -12 jaar: 3 maal daags 10 tot 15 druppels. Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 3 maal daags 20 tot 30 druppels.

U kunt Bonusan Defisan langdurig gebruiken.

Waarschuwing:

Houd u aan de aanbevolen dosering, overdosering kan resulteren in ongewenste bijverschijnselen als gastrointestinale klachten of huidirritaties.

Opmerkingen:

  • -Houd dit product buiten het bereik van jonge kinderen.
  • -Dit product is een voedingssupplement, het is geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Echter kan het wel goed dienen om het lichaam aanvullend op de voeding, extra te voorzien van voedingsstoffen.
Voor 20:30 besteld, morgen in huis! Verzendkosten €2,99 Vanaf €25,- | €50,- GRATIS (in NL)

Bonusan

30ml

101994

1 dag

4 stuks

€ 8.87

€ 10.50

Zeer snelle levering in Nederland en België!
betaal logos
Reviews
Geef uw beoordeling
Defisan Bonusan 30ml

Defisan Bonusan 30ml