Bloem natuurproducten - voedingssupplementen

naar het Bloem assortiment


Populaire producten:
bloem candiflowbloem menolife 60 tabl
CandiflowMenolife

Bloem natuurproducten

Bloem producten kopen!

Wij verkopen voordelig alle producten van Bloem gezondheidsproducten. Bestel vandaag voor 20:30 en ontvang uw producten morgen in huis (Nederland en Belgie). Al 100 jaar op de markt van voedingssupplementen! Bloem is gesticht in Winschoten en is hiermee een 100% Nederlands bedrijf. Bloem gezondheidsproducten is opgericht door Chris Bloem in 1912. Door de jaren heen is Bloem uitgegroeid tot een bekend merk met een groot product assortiment. Toch is Bloem zich altijd blijven richten op de zelfstandige drogist.
Waar staat Bloem voor?
Bloem natuurproducten staat voor degelijkheid, werkzaamheid en puurheid van haar supplementen. Bloem richt zich op drogisterijen en reformhuizen in Nederland en Belgie. Voordeel voor Nederlandse gebruikers van Bloem natuurproducten, is dat zij producten gebruiken die gemaakt zijn door een bedrijf die zich ook echt richt op de vraag en behoeften van de gemiddelde Nederlander. Dit is belangrijk omdat de voedingsbodem in ieder land verschillend is qua samenstelling en mensen hierdoor verschillende tekorten genieten van land tot land.
Bloem levert naast voedingssupplementen, ook kruidenpreparaten en klasse 1 medische hulpmiddelen. Bloem natuurproducten speelt vaak in op trends en vraag in de markt, waardoor onze producten aansluiten bij de wensen van onze gebruikers.

Bloem producten kopen

Bloem is een gevestigde naam in Nederland en staat al meer dan 80 jaar voor degelijkheid en kwaliteit. Daarnaast zijn onze voedingssupplementen speciaal geformuleerd naar Nederlandse behoeften. Vele merken zijn internationaal en hierdoor niet gericht op geografische locaties, behoeften en vraag. Hierdoor kunnen wij beter inspelen op uw behoeften.

Product vragen
Vraag: Ik ben op zoek naar een Bloem product met omega vetzuren, wat raad u aan?
Antwoord: Bloem heeft enkele producten met omega vetzuren speciaal voor zwangere vrouwen, vrouwen met baby wens en voor moeder en kind. Respectievelijk genaamd: “Zwanger zijn womens health”, “Babywens womens health” en “Moeder & kind womens health”. Daarnaast levert Bloem ook een gecombineerd voedingssupplement met omega 3 6 en 9.
Vraag: Ik ben op zoek naar een product met vitamine c en magnesium, heeft Bloem misschien een product voor mij?
Antwoord: Bloem heeft een product genaamd Magneplex. Dit product bevat vitamine c en magnesiumsulfaat en magnesiumcitraat.
Vraag: Ik heb gehoord dat Bloem een populair product verkoopt met Carnitine erin?
Antwoord: Dat klopt, Bloem natuurproducten heeft een product genaamd “L Carnitine”. Dit product bevat 60 tabletten van de meest zuivere vorm van carnitine de L-variant.
Vraag: Verkopen jullie ook het product Menolife?
Antwoord: Ja, naast Menolife verkopen wij alle producten die Bloem op de Nederlandse markt brengt. Het gehele assortiment!
Vraag: Kan ik al mijn bloem producten bij u kopen, die ik normaal gesproken bij de drogist koop?
Antwoord: Jazeker. Wij verkopen alle producten die u ook bij de drogist kunt kopen en bijna altijd tegen lagere prijzen.
Vraag: Als ik Davitamon producten bestel, wanneer heb ik ze dan in huis?
Antwoord: Al onze producten leveren wij binnen 1 tot 3 werkdagen. Onze ervaring is dat de producten van Bloem, vanwege de lokale ligging van de producent, vaak goed voorradig zijn.
Vraag: Kan ik voor persoonlijk advies in uw webshop terecht?
Antwoord: U kunt ons altijd bellen of een email sturen. Dan geeft onze gecertificeerde drogist u persoonlijk advies.


naar het Bloem assortiment

Voedingssupplementen Nederland