orthomoleculaire voedingssupplementen BIOVER

naar het BIOVER assortiment


Populaire producten:
biover epilobium parviflorumbiover lecithine granulaat 500mgbiover silicea forte
Epilobium tinctuurLecithine granulaatSilicea forte

BIOVER

Biover producten kopen!

Wij verkopen alle Biover producten met korting. Voordelig kopen en een snelle levering! Voor 20:30 bestellen, is de volgende dag in huis in Nederland en Belgie! Biover maakt bij het ontwikkelen van hun producten gebruik van ‘de kracht van de natuur’. Die bied ons alles wat we nodig hebben om gezond te blijven. De ingrediënten die gebruikt worden zijn van 100 % natuurlijke oorsprong. Doordat ons lichaam deze bestanddelen goed opneemt in het lichaam is de werking van Biover producten een zekerheid.

Geschiedenis van Biover
Biover is gespecialiseerd in natuurlijke gezondheidsproducten denk hierbij aan vitaminen-en mineralencomplexen, plantenextracten, etherische oliën, bad en massageoliën. Het is een Belgisch bedrijf dat is opgericht in 1985 en later ook actief is geworden in Nederland, Luxemburg, Spanje, Portugal, Engeland, Frankrijk en Duitsland. Het bedrijf kent een constante groei in hun productaanbod niet alleen in eigen merkproducten, maar ook in distributiemerken word een snelle groei gemaakt. De producten zijn via natuurwinkels en groothandels te verkrijgen.

Wetenschap en kwaliteit
Het specialistisch team op de afdeling Research and Development van Biover werkt nauw samen met o.a. universitaire laboratoria en specialisten zoals apothekers, scheikundigen en dermatologen. Hierdoor krijgen ze informatie om zo producten telkens te verbeteren volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Biover producten zijn veilig, verantwoord en effectief, wat bewezen is door wetenschappelijke studies.
  • - Voldoen aan de ADH.
  • - Aandacht voor milieu en duurzaamheid.
  • - Aandacht voor productsamenstelling en kwaliteitszorg.
  • - Hoog gedoseerde producten.
  • - Geen synthetische toevoegingen.
Biover en Biolabel
De meeste producten van Biover dragen een biolabel. Dat komt omdat de ingrediënten met respect voor de natuur en met zorg worden geselecteerd en afkomstig zijn van gecontroleerde biologische teelt. Het word aangekocht bij erkende en gecertificeerde telers die traceerbaar zijn.

Product vragen
Vraag: De Biover keelpastilles, bevat deze ook zink en vitamine C?
Antwoord: De keelpastilles bevatten aanvullend vitamine C en zink.
Vraag: Ik heb veel last van hooikoorts, zou het product Pollen Comfort van Biover voor mij geschikt zijn?
Antwoord: Pollen comfort van Biover is ontwikkeld om gemak te bieden bij externe factoren zoals pollen, gras en stof.
Vraag: Bevat het product Co-enzym Q10 alleen Q10 of heeft die nog meer toevoegingen?
Antwoord: Co-enzym Q10 van Biover is een samengesteld product dat naast het co enzym ook, vitamine E en vitamine B12 bevat. Dit product bevat natuurlijk gefermenteerde Q10, zodat het lichaam deze stof goed herkend en opneemt.
Vraag: Ik las op jullie site dat jullie een ervaren drogist hebben. Is dat zo?
Antwoord: We hebben een drogist in dienst die vragen voor u kan beantwoorden, maar u ook advies kan geven over voedingssupplementen en zelfhulpgeneesmiddelen. Voor contact gegevens zie onze contact pagina.
Vraag: Als ik meer producten tegelijk bij jullie bestel krijg ik dan ook korting?
Antwoord: U krijgt standaard korting op elk product dat u koopt ongeachte de hoeveelheid. Mocht u echt regelmatig grote hoeveelheden voedingssupplementen nodig zijn, dan valt er altijd te praten over de prijs!


naar het BIOVER assortiment