orthomoleculaire voedingssupplementen BIONAL

naar het BIONAL assortiment


Populaire producten:
bional nervovit 45 drageesbional silhouet
Nervovit 45Silhouet

BIONAL

Bional producten kopen!

Koop voordelig alle Bional producten in onze online winkel. Eenvoudig en snel te bestellen en altijd met korting! Bestel voor 20:30 en ontvang morgen uw producten (Nederland en Belgie! Er is maar één manier om je fit te voelen en om goed te kunnen blijven functioneren in het dagelijks leven. Namelijk ‘goed voor je zelf zorgen’ Het behouden van voldoende lichamelijke en mentale energie is erg belangrijk. Daarom bied Bional producten, jou de mogelijkheid om op een eenvoudige en toegankelijke manier voor je zelf te zorgen. Al meer dan 30 jaar staat Bional bekend om zijn evenwichtige natuurlijke producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De 2 lijnen van Bional producten
De producten van Bional zijn hoogwaardige gezondheidsproducten en hebben als uitgangspunt producten te ontwikkelen waarbij gebruik gemaakt word van de heilzame invloed van natuurlijke ingrediënten. Je kunt de Bional producten voor verschillende toepassingen gebruiken. De lijn gezondheidsproducten bestaat uit vitaminen, mineralen en samengestelde formules. Naast deze lijn bied Bional ook een lijn van medische hulpmiddelen.

Bional Medical
De producten van Bional Medical zijn medische hulpmiddelen van Bional. Deze producten zijn wetenschappelijk bewezen op hun werking en zijn van natuurlijke oorsprong. De producten van Bional zijn te verkrijgen bij apotheek, drogist en gezondheidswinkels.

Omega Pharma Groep
Bional is onderdeel van de Omega Pharma Nederland B.V en heeft merken zoals: Davitamon, Biodermal, Bional, Predictor, Tumtum, Prevalin, Dermalex en XL-S medical. In 1987 is de Omega Pharma groep ontstaan waar het Nederlandse Omega Pharma B.V onderdeel van is. Deze is uitgegroeid tot een multinationale groep die actief is in zo’n 35 landen. Hun doel is om voorschriftvrije gezondheids- en verzorgingsproducten, medische hulpmiddelen en zelfzorgproducten te ontwikkelen.

Product vragen
Vraag: Ik ben op zoek naar een zuivere Visolie? Heeft Bional die ook?
Antwoord: Bional heeft in haar assortiment Visolie omega 3 reukvrij 100.
Vraag: Hoe kan ik het beste Silhouet van Bional innemen?
Antwoord: U kunt het beste s’ morgens 2 tabletten en s’ avonds 1 tablet innemen van Silhouet. Bij voorkeur voor of direct na een maaltijd.
Vraag: Ik ben vegetariër, kan ik dan wel het product vitaal van Bional gewoon gebruiken?
Antwoord: Het product Vitaal van Bional is geschikt voor gebruik door vegetariers aangezien dit product een plantaardige basis heeft.
Vraag: Zou ik het product Nervovit van Bional ook kunnen gebruiken voor mijn kind van 10 jaar?
Antwoord: Alvorens Nervovit
Vraag: Als ik iets bij jullie bestel, heb ik dan altijd verzendkosten?
Antwoord: Wij hanteren tot 50,00 euro verzendkosten. Vanaf 50,00 euro betaald u in Nederland geen verzendkosten. Als u in Belgie woont betaald u vanaf 75,00 euro geen verzendkosten.
Vraag: Op wat voor manieren kan ik bij jullie een bestelling betalen?
Antwoord: In onze webshop kunt u kiezen voor meerdere veilige betaalmethoden. Wij hanteren iDeal, Paypal, handmatige overboeking via uw eigen bank, Credit Card, MisterCash en Sofort banking.


naar het BIONAL assortiment