Zuivere biologische pasta

Pasta is van oorsprong een Italiaans product, maar is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons Nederlandse eetpatroon. Pasta’s zijn er in heel veel verschillende vormen, gemaakt van diverse ingrediënten. Denk hierbij aan penne, tagliatelle, spaghetti en natuurlijk lasagne. In ons assortiment vindt je biologische pasta! Maak een gezond pasta recept met zuivere biologische pasta en bekijk snel ons complete biologische pasta aanbod.

Heerlijke biologische pasta, puur natuur

De biologische pasta’s in ons assortiment zijn uniek vanwege de biologische ingrediënten, vitaminen en plantaardige proteïnen. Doordat de biologische pasta’s op een ambachtelijke werkwijze wordt gemaakt, blijven alle goede stoffen en voedzame bestanddelen in de pasta behouden, en behoudt de pasta zijn intensieve smaak. Tijdens het koken van de biologische pasta merk je direct al het verschil! Er worden geen conserveringsmiddelen en smaakstoffen aan de biologische pasta toegevoegd en je hebt de keuze uit diverse soorten, waaronder:

 

Vragen of opmerkingen?

De biologische pasta uit ons assortiment gemaakt van de zuiverste producten die met de grootste zorg zijn geselecteerd. Voor vragen of opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag!

Zuivere biologische pasta koop je online bij VoedingssupplementenNederland.nl!