Betavivo Haverhartjes 345 gram

In prijs verlaagd! Betavivo Haverhartjes 345 gram

Dit product is niet op voorraad

Betavivo Haverhartjes 345g

Betavivo haverhartjes zijn lekker knapperig en bevatten een hoge concentratie betaglucaan vezels, dat werking van deze vezels zorgt voor de verlaging van het bloedcholesterol als u haverhartjes onderdeel maakt van de maaltijd. Een portie bevat 3 gram betaglucaan en dit is dagelijkse hoeveelheid die nodig is om dit effect te verkrijgen.

Betavivo haverhartjes als onderdeel van de maaltijd draagt bij aan de vermindering van de bloedglucosestijging na die maaltijd. U dient de haverhartjes als onderdeel van uw maaltijd te maken voor het gewenste resultaat. Een hoog cholesterol-gehalte is een risicofactor bij de ontwikkeling van coronaire hartziekten. Voor als u liever tabletten wilt: Betavivo tabletten

Bloedcholesterol

Dat haver gezond is, is al heel lang bekend, maar waarschijnlijk weet niet iedereen dat het een positieve invloed heeft op het bloedcholesterol. Betavivo speelt hierop in met haverhartjes, deze bevatten per portie 3 gram betaglucaan en dit is meteen de dagelijkse hoeveelheid benodigd voor de verlaging van het bloedcholesterol. Verder bevorderen havervezels de darmwerking.

Bloedsuikerspiegel

Betaglucaan uit haver als onderdeel van de maaltijd draagt bij aan de vermindering van de bloedglucosestijging na die maaltijd.

De Haverhartjes zijn lekker knapperig en aangenaam om te eten. Het risico op hart- en vaatziekten wordt deels bepaald door uw leefstijl, het is dus naast het eten van de haverhartjes belangrijk dat u er ook een gezonde levensstijl op na houd.

Ervaringen

We hebben veel positieve ervaringen mogen ontvangen enkele maanden na de lancering van het product in Nederland. Voornamelijk positieve ervaringen en mensen die veel resultaat hebben geboekt. Het is immers niet alleen lekker, maar ook effectief. Daarnaast hebben wij een hoge klant tevredenheid beoordeling van onze webshop.

Gebruik

Een portie haverhartjes is 23 gram waarvan 3 gram betaglucaan uit haver. U dient dagelijks 1 portiezakje te consumeren als onderdeel  van een maaltijd en dit voor langere tijd blijven doen. Over het algemeen zal na 2-3 maanden een belaging van het cholesterol bereikt worden. De verlaging van het bloedcholesterol treed op bij een dagelijkse inname van 3 gram betaglucaan (zit in 1 portie).

Ingredienten

60% haverzemelen met 22% Betaglucaan (bevat gluten), maismeel, fructose.

 

Voor 20:30 besteld, morgen in huis Verzendkosten €2,99 Vanaf €25,- | €50,- GRATIS!

Betavivo

345g

952909

1 dag

€ 17.46

€ 19.95

betaal logos
Reviews
Geef uw beoordeling
Betavivo Haverhartjes 345 gram

Betavivo Haverhartjes 345 gram

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...