Baobab poeder

Baobab is een boom die van oorsprong in Afrika groeit en vruchten geeft die veel voedzame bestanddelen bevatten, en daardoor vallen in de categorie superfoods. De baobab boom wordt ook wel ‘boom des levens’ genoemd en alle onderdelen, zowel de bast, bladeren en het fruit wordt in veel producten verwerkt. Omdat de baobab als pure vrucht lastig verkrijgbaar is in Europa, wordt er gebruik gemaakt van baobab poeder. Het voordeel van deze poeder is dat de gezonde bestanddelen en pure smaak behouden blijven. Bekijk snel ons complete baobab poeder aanbod!

Baobab poeder, gezond en lekker

Baobab poeder wordt gemaakt van gemalen baobab vruchten en kun je als lekkere en gezonde toevoeging gebruiken aan veel gerechten. Zo kunt je baobab poeder toevoegen aan drankjes, fruitsalades, havermoutpap, smoothies en yoghurt, maar ook gewoon aan water zodat je de pure smaak van de baobab poeder ervaart!

Het geheim van baobab poeder

Baobab poeder wordt gezien als een superfood vanwege zijn super gezonde eigenschappen en voedzame bestanddelen. Zo bevat baobab poeder onder andere:

  • - Zes keer meer vitamine C dan een sinaasappel
  • - Twee keer meer antioxidanten dan Goji bessen
  • - Twee keer meer calcium dan melk
  • - Zes keer meer kalium dan bananen
  • - Meer vezels dan appels, abrikozen of bananen

 

Baobab poeder kopen

In onze webwinkel vind je baobab poeder in verschillende verpakkingen, van 200 gram baobab poeder in een glazon facon tot 500 gram baobab poeder in een paperbag. Ook baobab poeder verwerkt in capsules. vindt je in ons assortiment. Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Baobab poeder van de beste zuiverheid koop je voordelig geprijsd bij VoedingssupplementenNederland.nl