orthomoleculaire voedingssupplementen ATKINS

naar het ATKINS assortiment


Populaire producten:
atkins advantage reep choco brownieatkins advantage reep choco decadenceatkins day break crunchy cereal
Reep choco brownieReep choco decadenceDay break crunchy cereal

Atkins

Atkins producten kopen online!

Wij verkopen het gehele assortiment van Atkins. Atkins producten met korting en morgen in huis als u in Nederland of Belgie woont! Een gezonde levensstijl bevorderd onze gezondheid. Hierbij hoort uiteraard een gezonde voeding. Koolhydraten, vetten en eiwitten zijn de 3 belangrijkste voedingsstoffen voor ons lichaam. Het lichaam heeft deze voedingsstoffen nodig om energie te hebben. Niet alleen de juiste voedingsstoffen is belangrijk, maar ook de juiste hoeveelheid hiervan is van essentieel belang voor onze gezondheid. Wij hebben de energie, ook wel calorieën genoemd de hele dag nodig met name koolhydraten en vetten. Maar een teveel aan energie is niet goed, dat word namelijk in je lichaam op geslagen als lichaamsvet. De balans hierin vinden is soms best lastig en daarom heeft Atkins koolhydraatarme producten ontwikkeld die de afgemeten hoeveelheid voedingsstoffen bevatten.

De Basis van Atkins
De basis van Atkins dieet is gewichtsbeheersing door de inname van koolhydraten, vetten en calorieën tot een minimum te beperken. Het Atkins dieet is eigenlijk geen dieet. Het is een nieuwe aanpak voor gezond eten en is bedoeld voor mensen die hun leefstijl willen aanpassen. Het aanpassen van je eetgewoonte zorgt voor een betere gezondheid. Je voelt je energierijk en fit.

Het eetpatroon en Atkins
Als je alleen maar producten gebruikt van Atkins, leer je niet om een gezond eetpatroon te ontwikkelen die bij jou levensstijl past. Je moet het je aanleren om gevarieerd te eten. Natuurlijk heb je weleens weinig tijd om een gezonde maaltijd voor te breiden of je hebt af en toe wat extra’s nodig. Daarom zijn er producten van Atkins met een hoge voedingswaarde die je gewicht onder controle houd. Zo zijn er repen, shakes en muesli die verantwoord en lekker zijn om je maag te vullen. De pasta’s kun je vervangen voor de reguliere past, het bevat minder koolhydraten. Doordat je minder koolhydraten, vetten en calorieën binnen krijgt gaat uw lichaam vet verbranden. Eiwitten voorkomt het honger gevoel.
In de jaren 70 heeft cardioloog Dr. Robert Atkins verschillende artikelen en onderzoeken bestudeerd over koolhydraatarme voeding. Op zijn werk kwam hij veel mensen met overgewicht tegen en realiseerde zich dat gezonde voeding met minder koolhydraten ook werkte bij zijn patiënten. Ze vielen af en de gezondheidsklachten verdwenen. Daarom heeft Dr. R. Atkins in 1972 een nieuwe aanpak van gezond eten ontwikkeld met daarbij zijn aangepaste producten.

Wetenschappelijk bewezen
De Atkins producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast worden ze ondersteund door medische experts. Ze hebben een eigen wetenschappelijke adviesraad. Deze bestaan uit experts op het gebied van voeding, metabolisme en psychologie. Er word gebruik gemaakt van gezonde ingrediënten dat verklaard de smaak en voedingswaarde.

Product vragen
Vraag: Hoeveel eiwittten heb ik eigenlijk per dag nodig?
Antwoord: Een volwassen persoon is gemiddel 200 tot 300 gram per dag aan eiwitten nodig. Het lichaam kan dit aanvullen met eiwit of zelf samenstellen uit aminozuren.
Vraag: Kan mijn kind ook producten gebruiken van Atkins? Zo ja, waar moet ik dan opletten?
Antwoord: Atkins maakt producten die weinig koolhydraten bevatten. U kunt deze producten gebruiken bij uw kinderen, alleen is het bij kinderen belangrijk dat er supervisie plaatsvindt. Aangezien het erg belangrijk is dat een kind voldoende voedingsstoffen binnen krijgt.
Vraag: Hoeveel eiwitten bevat de reep Advantage Chocolate Brownie?
Antwoord: De heerlijke repen van Atkins bevatten gemiddeld 15 gram eiwit.
Vraag: Als je zwanger bent is het dan wel verstandig om Atkins te volgen?
Antwoord: U kunt een Atkins dieet volgen tijdens uw zwangerschap, maar dit is dan meer met de gedachte van gezond eten en leven. Gewichtsafname tijdens de zwangerschap, wordt echter niet aangeraden.
Vraag: De producten van atkins kun je die allemaal nuttigen wanneer je maar wilt?
Antwoord: Het Atkins dieet kent verschillende fasen en richtlijnen. Deze kunt u vinden op hun website. Echter als u enkel minder koolhydraten wilt nuttigen, is het voldoende om de producten te nuttigen.
Vraag: Wat is eigenlijk het verschil van regulier pasta en de Atkins Cuisine pasta penne van Atkins?
Antwoord: Normale penne is net als pasta gemaakt van granen waar veel koolhydraten inzitten. Penne van Atkins bevat minder koolhydraten en smaakt toch verrukkelijk. U hoeft dus geen dingen te laten om toch deel te kunnen nemen aan dit dieet.
Vraag: Ik ben op zoek naar een eiwitshake, heeft Atkins die ook voor mij?
Antwoord: Atkins heeft enkele eiwitshakes in haar assortiment. Deze shakes zijn erg lekker en kunnen een zeer aangename maaltijd of tussendoortje vormen.
Antwoord: Normale penne is net als pasta gemaakt van granen waar veel koolhydraten inzitten. Penne van Atkins bevat minder koolhydraten en smaakt toch verrukkelijk. U hoeft dus geen dingen te laten om toch deel te kunnen nemen aan dit dieet.
Vraag: Welke producten van Atkins hebben jullie in het assortiment?
Antwoord: Wij verkopen alle producten die Atkins verkoopt in Nederland. U kunt uw gehele Atkins dieet dus bij ons samenstellen en bestellen.


naar het ATKINS assortiment