AOV 805 Genisteine 60cap

In prijs verlaagd! AOV 805 Genisteine 60cap

Op voorraad

Genisteine AOV 805 60cap

Genisteine 805 bevat een puur en kwalitatief extract van genisteine. Deze stof behoort tot de fyto oestrogenen, dit zijn plantaardige stoffen die qua structuur overeenkomen met het vrouwelijk hormoon oestrogeen. AOV Genisteine kan verlichting geven bij overgangsverschijnselen en wordt hierdoor veel gebruikt door vrouwen in deze levensfase. Het product komt in gemakkelijk in te nemen capsules. Het supplement is van hoge kwaliteit en veel klanten hebben positieve ervaringen bij het gebruik van dit product en bij onze dienstverlening als online webshop.

Genisteine 805 is een supplement met een isoflavonen complex afkomstig van Soja. Samen met progesteron reguleert het de menstruatie. AOV Genisteine is geschikt voor dagelijks gebruik en bevat uitsluitend sojabonen die niet genetisch gemodificeerd zijn, waardoor het dus geen GMO's bevat. Het supplement werkt op basis dat soja isoflavonen dezelfde chemische structuur hebben oestrogeen. Vrouwen kunnen het hierdoor tijdens de overgang gebruiken.
Genisteine is een natuurlijk product met 40% isoflavonen en 22% natuurlijk genisteine. Deze fyto oestrogeen is de reden dat soja al vele eeuwen gebruikt wordt door vrouwen in Azie. Het heeft door de tijd heen haar werking meer dan bewezen. Gebruik op dagelijks basis.
Bijwerkingen
Er zijn geen nadelige bijwerkingen bekend bij normaal gebruik van Genisteine en voor mensen zonder een geschiedenis van hormoongevoelige tumoren. Heeft u hier wel last van, dan eerst een arts raadplegen. Heeft u nadelige bijwerkingen dan altijd stoppen met het product en een arts raadplegen.

Gebruik

U dient tweemaal daags 1 capsule in te nemen. In geval u een geschiedenis heeft van hormoongevoelige tumoren, eerst uw arts raadplegen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Samenstelling

per dagdosering van 2 vegacaps:

Soja isoflavonen-complex 

440 mg

met isoflavonen (40%)

176 mg

waarvan genisteine (22%)

  97 mg

Ingrediënten

SOJA isoflavonen-complex, natuurlijke cellulose, pullulan (vegacaps)

Allergeneninformatie

Bevat soja.

11/5/2015Auteur: R. Mulderij
Gecontroleerd door: J. Mulderij
Copyright jaar: ©2015-2019


Image Rutger Mulderij

Rutger is Drogist bij VSN en helpt graag klanten met vragen. Hij heeft jarenlange ervaring als drogist, tekstschrijver en als klantenservice medewerker.
Voor 20:30 besteld, morgen in huis! Verzendkosten €2,99 Vanaf €25,- | €50,- GRATIS (in NL)

AOV

60ca

883805

1 dag

26 stuks

€ 34.56

€ 40.90

Zeer snelle levering in Nederland en België!
betaal logos
Reviews
Kwaliteit 
2017-10-26

Product Genisteine

Goed product! Ga het zeker vaker kopen

    Geef uw beoordeling
    AOV 805 Genisteine 60cap

    AOV 805 Genisteine 60cap

    Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...