Antioxidanten

Antioxidanten is een verzamelnaam die gebruikt wordt voor stoffen als vitamine C en vitamine E. Antioxidanten hebben een celbeschermende werking, zo ook geven deze stoffen bescherming tegen invloeden van vervuiling en zonlicht (uv-straling). Antioxidanten worden niet alleen gebruikt als bescherming tegen externe invloeden, ook het oxidatie proces in het lichaam benodigd antioxidanten. Oxidatie is het proces waarbij lichaamscellen worden aangevallen door schadelijke agressieve stoffen. Deze stoffen noemen wij vrije radicalen. De vrije radicalen ontstaan in ons lichaam door natuurlijke processen, zoals onze stofwisseling, maar ook door roken en zonnen komen er grote hoeveelheden vrije radicalen in het lichaam. Wanneer u een hap neemt uit een appel, wordt deze na een kwartier al bruin waar u de hap genomen hebt. Dat is oxidatie.

Breed aanbod aan antioxidanten

Natuurlijke bronnen van antioxidanten zijn voedingen met vitamine C en A. Daarmee zijn fruit en groente een grote bron van antioxidanten. Normaal gesproken voorziet een gevarieerde voeding volledig in alle antioxidanten, echter kunnen eventuele tekorten aangevuld worden met onze supplementen. Bij VoedingssupplementenNederland.nl hebben wij een ruim assortiment aan antioxidanten voor u samengesteld. Wij hebben diverse merken en verpakkingen van verschillende hoeveelheden. Hier een greep uit het assortiment: 

  • Buurmans
  • Cell Care
  • Golden naturals
  • Elvitaal
  • Springfield

 

Bestel uw antioxidanten online bij VoedingssupplementenNederland.nl

Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over onze producten zodat er voor u geen onduidelijkheden bestaan. Daarom geven wij bij onze producten deskundig advies om u te helpen het juiste pakket supplementen samen te stellen. Daarbij maken wij het u zo makkelijk mogelijk om producten te bestellen. U kan al onze producten eenvoudig online bestellen in onze webwinkel. Bij het afrekenen heeft u de keuze uit meerdere betalingsmethodes. Zo bieden wij iDEAL aan en Paypal. Dit zijn betrouwbare betalingsmethodes.

Bestel vandaag nog uw antioxidanten online!