Acai

Acai is een bes die groeit aan de Palissadepalm. Deze bes maakt een sterke groei mee in populariteit en toepassingen. Acai is een donkerblauw to paarse bes inheems in Brazilie, Peru en Suriname. De laatste jaren nemen het aantal acai plantages snel toe, vooral sinds de consumptie van acai in voedingsvorm en supplement vorm sterk toegenomen is in Amerika. Ook in Nederland en Europa als geheel neemt het gebruik toe.

Toepassingen van Acai

In Brazilie en Suriname is de bevolking al eeuwen bekend met de effecten die acai geeft. In deze landen wordt acai veel gegeten in pulpvorm, waarbij de harde bessen worden geweekt en daarna tot pulp worden vermalen, geheel met schil. Het wordt als oude pap gegeten.

Ook in de westerse wereld word acai veel gebruikt. Veel atleten en fanatieke sporters gebruiken acai. Daarnaast maakt acai veel deel uit van verschillende diëten.

Ruim assortiment en een uitstekende service

Bij VoedingssupplementenNederland.nl bieden wij een assortiment aan natuurlijke Acai producten en geven wij gratis advies over onze producten. Wij leveren in Nederland en Europa en bij bestellingen van €50,- en hoger is de verzending volledig gratis in Nederland!

Gratis advies

Bent u op zoek naar een acai product en wilt u advies, bel ons dan gerust of stuur ons een email. We geven u dan persoonlijk advies.

Bekijk ons aanbod en bestel snel in onze webshop!