Vicks Sinex aloe nasal spray 15ml

Vicks Sinex aloe nasal spray 15ml

Vicks Sinex aloe neusspray

Voor de plaatselijke verlichting van de symptomen van een verstopte neus als gevolg van een verkoudheid of neusbijholteontsteking (sinusitis).

Geneesmiddel.

Dosering
Volwassenen en kinderen ouder dan 10 jaar: 1-2 sprays in elk neusgat maximaal 2-3 keer per dag. Kinderen van 6 tot 10 jaar: 1 spray in elk neusgat maximaal 2-3 keer per dag. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar. Niet langer dan 7 opeenvolgende dagen gebruiken.

Let op!
Niet gebruiken als u allergisch (overgevoelig) bent voor een van de bestanddelen, als u monoamineoxidaseremmers (MAO-remmers worden gebruikt voor het behandelen van de ziekte van Parkinson en depressie) inneemt (of tijdens de afgelopen 2 weken hebt gebruikt), een acute hartaandoening of astma cardiale hebt, een verhoogde oogboldruk hebt (nauwehoekglaucoom), een operatie ondergaan hebt om uw hypofyse te verwijderen, een ontstoken huid of slijmvliezen van de neusgaten hebt of wondjes in de neus hebt.

Samenstelling
Het werkzame bestanddeel is: oxymetazolinehydrochloride 0,5 mg/ml. Andere bestanddelen: sorbitol, natriumcitraatdihydraat, tyloxapol, chloorhexidinedigluconaatoplossing, watervrij citroenzuur, Aloë droog extract, benzalkoniumchlorideoplossing, kaliumacesulfaam, menthol (levo), cineool, dinatriumedetaat, (dihydraat), carvon (levo), natriumhydroxide, gezuiverd water.

Verpakking
Geelbruin flesje met 15 ml spray.

Vorm
Neusspray

Kleur
Kleurloos

Fabrikant
Procter & Gamble Nederland B.V.

Vicks

15ml

866236

5011321596542

1 day

102 pcs

Vicks

15ml

102 pcs

5,54 delivery 1-4 days!Fast delivery, 1-4 days!

Shipping costs

Customers give us a 9.2

100 days to change your mind

always competitively priced

Certified chemist employed

65.000 items in stockReviews
Write a review
Vicks Sinex aloe nasal spray 15ml

Vicks Sinex aloe nasal spray 15ml

30 other products in the same category: