mor epa cholesterol Minami

mor epa cholesterol Minami

Minami Mor Epa cholesterol 60 softgels

Cholesterol is een vet dat van nature in ons lichaam voorkomt. Het speelt een rol bij o.a. de aanmaak van lichaamscellen en hormonen. We kunnen dus niet zonder. Toch spreekt men over goede en slechte cholesterol. De goede cholesterol (HDL-cholesterol) helpt een teveel aan cholesterol uit het lichaam verwijderen (en krijgt daarom de aanduiding €˜goed€™). De slechte cholesterol (LDL-cholesterol) vervoert cholesterol naar alle lichaamscellen. Wat de cellen niet kunnen gebruiken blijft in de bloedcirculatie hangen en kan bij hoge waarden afzettingen teweeg brengen. En dat verklaart de typering €˜slecht€™. 

MorEPA Cholesterol is een compleet supplement dat op natuurlijke manier het behoud van een gezonde cholesterolspiegel ondersteunt. MorEPA Cholesterol bevat EPA en DHA die de normale werking van het hart ondersteunen bij een consumptie van minstens 250 mg per dag. MorEPA Cholesterol bevat naast deze essentiële omega 3-vetzuren natuurlijke Ingredienten met een bewezen effect. Het bevat onder andere monacoline K uit rode gist rijst. Het gebruik van 10 mg monacoline K per dag draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Verder bevat MorEPA Cholesterol de biologisch actieve vormen van vitamine B6 (pyridoxaal-5€™-fosfaat), foliumzuur (calcium- L-methylfolaat) en vitamine B12 (methylcobalamine) die de normale stofwisseling (= metabolisme) van homocysteïne ondersteunen.

Minami 
De visoliesupplementen van Minami bieden zonder twijfel de hoogste kwaliteit op het gebied van zuiverheid en concentratie. Dat komt omdat Minami in alle opzichten een €˜S.M.A.R.T Choice€™ maakt: 
Supercritical: superkritische CO2-extractie beschermt de omega 3-vetzuren.
Maximum concentration: maximale doseringen en hoge concentraties voor een optimaal resultaat.
Advanced formulations: geavanceerde en bewezen formules dankzij wetenschappelijk onderzoek.
Refined purity: optimale zuivering die ruimschoots voldoet aan internationale normen. 
Technology with ecocare: milieuvriendelijk productieproces dat voldoet aan strenge Europese norm.

De S.M.A.R.T. Choice van Minami past goed bij Vitals. In ons assortiment staan immers de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de Ingredienten centraal. We kiezen alleen voor de beste Ingredienten en de beste leveranciers.

Vitaminen en vetzuren preparaat 

- Monacoline K uit rode gist rijst. Deze draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed bij een dagelijkse inname van 10 mg monacoline K.
- Foliumzuur, vitamine B6 en B12 welke bijdragen tot een normaal metabolisme van homocysteïne. Van deze vitaminen zijn de biologisch actieve vormen gebruikt die in het lichaam niet meer omgezet hoeven te worden.
- EPA en DHA (Omega 3) helpen de goede werking van het hart te behouden bij inname van minstens 250 mg EPA+DHA per dag.

Samenstelling per softgel:  
Totaal omega 3-vetzuren

550 mg

 

waarvan:
EPA (eicosapentaeenzuur)
DHA (docosahexaeenzuur) 


382 mg
118 mg

 
Rode gist rijst (met 10 mg monacoline K)200 mg 
Co-enzym Q10 (ubiquinon) 50 mg 
Vitamine B6 (pyridoxaal-5€™-fosfaat)1,4 mg100% RI*
Foliumzuur (calcium-L-methylfolaat, Metafolin®)400 mcg200% RI*
Vitamine B12 (methylcobalamine)2,5 mcg100% RI*

*RI: Referentie inname per dag

Ingredienten
Diepzeevisolieconcentraat (uit ansjovis, sardine en makreel), visgelatine, rood gefermenteerde rijst (RYR), bevochtigingsmiddel: glycerol, verdikkingsmiddel: bijenwas, stabilisator: zonnebloemlecithine, co-enzym Q10, natuurlijk sinaasappelaroma, pyridoxal-5-fosfaat, kleurstof: ijzeroxide, antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract (Miradoxan), calcium-L-methylfolaat, methylcobalamine.

Allergeneninformatie 
Bevat vis.

Gebruik
volwassenen: 1 softgel per dag, liefst bij de hoofdmaaltijd innemen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met lever-, nier-, of spierproblemen, personen ouder dan 70 jaar, kinderen en adolescenten, personen die intolerant zijn voor statines. Personen die geneesmiddelen gebruiken dienen advies te vragen aan hun behandelend arts. Vermijd het gebruik van pompelmoes (grapefruit).

Koel (max. 25°C) en droog bewaren, buiten invloed van licht, niet invriezen.

Distributie in Nederland door : 
Vitals BV 
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX, Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Minami

60sft

839602

8713975500261

1 day

92 pcs

Minami

60sft

92 pcs

46,11 delivery 1-4 days!Fast delivery, 1-4 days!

Shipping costs

Customers give us a 9.2

100 days to change your mind

always competitively priced

Certified chemist employed

65.000 items in stockReviews
Write a review
mor epa cholesterol Minami

mor epa cholesterol Minami

30 other products in the same category:
Customers who bought this product also bought: