HG Leather paint kit furniture Bordeaux Red 700ml

Reduced price! HG Leather paint kit furniture Bordeaux Red 700ml

Out of Stock

HG leerverfkit zitmeubel bordeaux rood

Zijn uw leren meubelen beschadigd of verkleurd, met deze handige leerverfkit van HG kunt u eenvoudig in 4 stappen uw leren meubilair weer zo goed als nieuw maken.

HG leerverf is een revolutionaire verftechnology die uw leer weer flexibel maakt en haar kleur teruggeeft. De verf hecht uitermate goed aan het leer! HG leerverf is verkrijgbaar in 6 verschillende en geliefde kleuren: blauw, bordeaux rood, cognac bruin, creme wit, donker bruin, zwart. Mocht u tekort komen dan is de leerverf te koop in 250ml navulverpakkingen.

Deze verpakking van 700ml is goed voor het vernieuwen van 2-zits leren meubilair.

Er is een stappenplan die u dient te doorlopen voor het beste resultaat. HG raad aan om gebruik te maken van enkele van haar producten in de voorbereiding van het verf werk.

Stap1: Maak de stoel schoon en vetvrij met spiritus. Gebruik een schone doek.

Stap2: Ingeval u ook schade wilt repareren, dient u dit te doen, alvorens u de verf gaat toepassen. Gebruikt hiervoor HG leerreparateur.

Stap3: Breng HG leerverf primer op. U kunt gebruikmaken van HG leerverf primer voor een goede hechting van de verf met het leer.

Stap4: De laatste stap omvat het verven zelf. Lees de gebruiksaanwijzing op de verpakking aandachtig door en zorg ervoor dat u de verf goed laat drogen, alvorens gebruik.

27-08-2015

Fast delivery, 1-4 days! Click here to go to Shipping costs

HG

700ml

799513

1 day

0 pcs

€ 33.38

€ 39.50

Receive an email when back in stock

Send

Very fast delivery in Holland and Belgium!
betaal logos
Reviews
Write a review
HG Leather paint kit furniture Bordeaux Red 700ml

HG Leather paint kit furniture Bordeaux Red 700ml