Aromed Beluna nail Oil 10ml

Aromed Beluna nail Oil 10ml

Aromed Beluna nagelolie

Je handen zeggen veel over je. Daarom besteden de meeste vrouwen veel tijd en aandacht aan nagelverzorging. Maar als je nagels snel breken, splijten of inscheuren, dan  is er geen kans om ze te laten uitgroeien tot regelrechte ‘blikvangers’. Je hebt dan te maken met broze nagels. Beluna Nagelolie bevat alle belangrijke vitamines en mineralen die helpen om je nagels van buitenaf weer gezond en sterk te maken.

Schoonmaakmiddelen slecht voor je nagels
Je vingernagels zijn opgebouwd uit verhoornde cellen. Schoonmaakmiddelen bevatten chemische stoffen die de harde bovenlaag zacht en broos kunnen maken. Daardoor breken de nagels gemakkelijk af of scheuren ze in. Beluna Nagelolie bevat een hoge concentratie voedingsstoffen die de structuur van je nagels versterken en dit weefsel weer glad en elastisch maakt. Bovendien bevordert deze formule de nagelgroei, zodat je nagels weer snel tot de gewenste lengte kunnen aangroeien.

Je nagels snel weer in topconditie
Deze natuurlijke nagelolie is rijk aan de vitamines A, B1, B2, C, E en K. Deze zijn aangevuld met vele mineralen, zouten en spoorelementen, zoals calcium, fosfor en ijzer. Dit uitgebreide pakket voedingsstoffen brengt én houdt je nagels weer snel in topconditie. De natuurlijke oliën uit olijf, citroen, amandel, tea tree en goudsbloem houden je nagels gezond én glanzend. Beluna Nagelolie is een nagelproduct, dat eveneens de nagelriemen weer zacht en soepel maakt.

Gebruik:
Knip aan het begin van de kuur je nagels kort. Bestrijk met het dopkwastje twee maal daags de nagels met de olie. Vijf tot tien minuten laten intrekken en daarna lichtjes in masseren. Wij adviseren altijd de nagels te vijlen. 

Aromed

10ml

636980

8714139001501

1 day

10 pcs

Aromed

10ml

10 pcs

4,88 delivery 1-4 days!Fast delivery, 1-4 days!

Shipping costs

Customers give us a 9.2

100 days to change your mind

always competitively priced

Certified chemist employed

65.000 items in stockReviews
Write a review
Aromed Beluna nail Oil 10ml

Aromed Beluna nail Oil 10ml

30 other products in the same category:
Customers who bought this product also bought: